Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 5 év+4,5 hó van a fiú javára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év+4,5 hó van a fiú javára ettől még működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön ami belsőt és külsőt illeti mert jófej,vicces,aranyos meg szép úgy egybe mindenestül:)Én szívesen járnék vele és neki is bejövök:)A koromhoz képest fiatalabbnak nézek ki és belsőleg is fiatalabbnak érzem magam így szerintem működhetne a dolog nem?Jó persze bejön szexuálisan is hisz fiúból vagyok de mivel még nem voltam lánnyal így biztos tudnék várni rá:)Azért írtam így hogy 5 év+4,5 hó mert sokan ilyennél eléggé bunkó állatok lesznek de nagyon bejön nekem és neki sem vagyok ellenére:)
2011. máj. 3. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Feleségem 7 évvel idősebb, mint én. Tökéletesen működik a kapcsolatunk, immár 10 éve :) (persze ehhez kell az, hogy mindketten hasonlóan őrültek legyünk)

5 év nem oszt, nem szoroz.

2011. máj. 3. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Ne kerülgesd a forró kását: hány évesek vagytok?

Minél idősebbek, annál kevésbé gáz ennyi korkülönbség.

Egy 13 éves egy (majdnem) 19 éves fiúval viszont ne akarjon járni, és főleg ne jöjjön be a fiúnak szexuálisan.

14-20 évnél se jobb a helyzet.

2011. máj. 3. 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven működhet. Nem lesz gond, hiszen ismer a lány és így is bejössz neki.
2011. máj. 3. 11:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Én 20 ő 15

Nem 1 nem 2 ilyen pár van akik ennyi idősek és 4-5 év van köztük:)

2011. máj. 3. 11:03
 5/10 A kérdező kommentje:

11:01

Igazad van köszi

2011. máj. 3. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:
én is 15 voltam, mikor összejöttem a barátommal, aki akkor 20 volt. most is együtt vagyunk még 3 és fél év után. szóval szerintem semmi rendkívüli nincs benne
2011. máj. 3. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Simán, nincs ezzel semmi gond, főleg, ha képes vagy várni rá.

15/l

2011. máj. 3. 12:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi és igen simán tudok rá várni főleg hogy én vele szeretném majd az elsőt:$:)
2011. máj. 3. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Köztem és a párom között 12 év különbség van. Én 18 ő 30 volt amikor összejöttünk és azóta is együtt vagyunk. Minél idősebbek lesztek, annál kevesebbnek fog látszani!

Tehát szerintem igenis működhet, de meg kell birkózni a családdal.

2011. máj. 3. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:
14,5 voltam, mikor összejöttem az akkor 24 éves barátommal, most 19,5 vagyok és még mindig együtt vagyunk, nem para:)
2011. máj. 3. 19:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!