Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek egy 15cm-es pénisz milyen?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 10:27
1/21 anonim válasza:
nem a pénisznek kell valamilyennek lennie, a használójának kéne tudnia használni... pl tudnia kéne, hogy a hüvely végén a méhszájat az ujjaddal is elérheted, tehát a hüvely 7-8 centi hosszú, úgyhogy mér egy ekkora pénisz is képes fájdalmat okozni, hogyha a használója figyelmetlen és durva...
2/21 anonim válasza:
Én nem vagyok lány, de szerintem 15 centiméteres.
3/21 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést már vagy nyolcvanszor körbejártuk. És mindig ugyanaz jött ki, hogy használni kell tudni és pont megfelelő. Miért jön újabb és újabb ilyesfajta kérdés?
Miért???
5/21 anonim válasza:
pont jó ... csak használni tudni kell :D
6/21 Chuck válasza:
Én már sikítok kb az összes kérdéstől, de már érdeklődöm a kérdezőtől, hogy ha azt mondják,rövid. Akkor mit csinálsz? Kötsz rá 2*2,5kg súlyt, hogy megnyúljon vagy mi??
Vagy ha azt mondják, hosszú.. akkor meg levágsz belőle??
Nem értem a kérdések okát...
7/21 anonim válasza:
Mégis milyen lenne? :S 15cm hosszu!!!
Most így neten keresztül, szerinted reális dolog ilyet kérdezni? :O
8/21 csirke19 válasza:
én 14 éves vok és 19 cm-es az gáz?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!