Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok. És mióta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok. És mióta szexuális életet élek ( 3 hónapja ) teljesen rendszertelenné vált a menstruációm . Előtte mindig pontos volt. Ez normális?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Hello!

Szerintem a ciklusod nem befolyásolja, hogy szexelsz-e már vagy sem.

Lehet, el kellene menned dokihoz, mert előfordulhat, összeszedtél valamit.

2011. máj. 3. 09:02
 2/8 napietus ***** válasza:
46%
talán orvoshoz kéne fordulni. amúgy is illene, ha már szexuális életet élsz.
2011. máj. 3. 09:07
 3/8 Polonkai Péter válasza:
0%
Egyáltalán nem szükséges orvoshoz menni, ez nem baj, előfordul az ehhez hasonló dolog. Barátnőm is ugyan így volt, amikor szexuálisan el kezdtünk együtt lenni össze vissza jött meg neki, van amikor 2-3napot és volt amikor egy hetet késett vagy hamarabb jött, sőt volt olyan is amikor egy hónapban 2szer jött meg neki és kivizsgáltatta magát, teljesen rendben volt! Ettől nem kell megijedni, el lehet menni orvoshoz és lehet tanácsot kérni tőle.
2011. máj. 3. 09:38
 4/8 napietus ***** válasza:
46%
alapból el kéne menni minden nőnek mikor szexuális életet kezd élni. de ezt elmondta ám a védőnéni is...
2011. máj. 3. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
16 évesen nem szabályos a ciklusod. Ez normális.
2011. máj. 3. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nekem is ugyanígy volt, 3-4 hónapig össze vissza jött meg, késett mindig... mindig paráztam rendesen :) szóval nyugi
2011. máj. 3. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Normális.

Új élmények, stressz, ha nem eszel rendesen stb. nagyon sok minden kihathat a menstruációdra, lehet, hogy most egy kicsit öszejött minden.

Figyeljetek oda a védekezésre és akkor nem lesz semmi gond de ettől függetlenül tényleg érdemes elmenni nőgyógyászhoz egy rutin vizsgálatra... nem tart 5percnél tovább=)

2011. máj. 3. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első pár együttlét után mi lányok képesek vagyunk beparázni annyira, hogy ettől nem jön meg idejében...volt egy ismerősöm, aki nem is szexelt, csak pettingeltek, de a kis butus annyira beparázott, hogy egy hónap teljesen kiesett neki:D:D
2011. máj. 3. 19:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!