Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A nők sokat rinyálnak, hogy nem elégitik ki őket, de titeket mindig kielégit a barátnőtök?
Néha hagyom, hogy kényeztessen. Mondhatod rá, hogy fekszem, mint egy farönk, de az elején imádom, ha csak ő kényeztet egy picit. Aztán aktívvá válok, és kölcsönösen csináljuk.
A páromnak az a véleménye, hogy először én menjek el, ő utána is ráér. Ha nekem már jó, utána imádom őt, hosszan, lassan, finoman kényeztetni, ezzel is megköszönve, hogy az elején ő volt az aktívabb. :)
Ha pedig Piri néne beköszönt, vagy nincs kedvem hozzá, attól őt még kényeztethetem ;)
24/L
Nekem a reggeli "van 20 percünk" szex az ilyen. Gyűlölöm!
Már hetek óta azon gondolkozom, hogy mondjam meg neki, hogy mennyire xar (bár elleinte tetszett), hogy félkómába nézem a fejét, ahogy 5 percen keresztül élvez, én meg csak várom, hogy vége legyen, és izzadok... Ő meg csak fekszik, és élvez, én meg dolgozom... :(
26/f
Pedig már kezdtelek megsajnálni :D
Mellesleg nálunk a párom van oda a reggeli szexért, én meg az estiért. Ezért bújunk össze mindig délután :)
11:01
Igen, ez egy felettébb hasznos dolog!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!