Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! A nők sokat rinyálnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A nők sokat rinyálnak, hogy nem elégitik ki őket, de titeket mindig kielégit a barátnőtök?

Figyelt kérdés
A nők mindig azzal védekeznek, hogy a férfiaknak mindig jó, szóval úgyse kell csináljanak semmit, ha elélvez a férfi neki már jó volt. Persze ez korán sem igy van. Nektek kielégiti a barátnőtök a vágyaitokat? Kényeztet? Produkél az ágyban vagy csak fekszik, mint egy farönk?
2011. máj. 3. 06:42
1 2
 1/11 Kingaa1 ***** válasza:
én sosem fekszek:) én mindig aktiv résztvevője vagyok, múltkor annyira fehuztam a párom hogy nem tudtuk mit kezdjen. Ugyhogy kényeztetem eleget:D
2011. máj. 3. 08:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Néha hagyom, hogy kényeztessen. Mondhatod rá, hogy fekszem, mint egy farönk, de az elején imádom, ha csak ő kényeztet egy picit. Aztán aktívvá válok, és kölcsönösen csináljuk.

A páromnak az a véleménye, hogy először én menjek el, ő utána is ráér. Ha nekem már jó, utána imádom őt, hosszan, lassan, finoman kényeztetni, ezzel is megköszönve, hogy az elején ő volt az aktívabb. :)

Ha pedig Piri néne beköszönt, vagy nincs kedvem hozzá, attól őt még kényeztethetem ;)

24/L

2011. máj. 3. 09:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem a reggeli "van 20 percünk" szex az ilyen. Gyűlölöm!

Már hetek óta azon gondolkozom, hogy mondjam meg neki, hogy mennyire xar (bár elleinte tetszett), hogy félkómába nézem a fejét, ahogy 5 percen keresztül élvez, én meg csak várom, hogy vége legyen, és izzadok... Ő meg csak fekszik, és élvez, én meg dolgozom... :(

26/f

2011. máj. 3. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
...Persze annyira nem szörnyű, de inkább csökkenteném az alkalmak számát, csak legyen tartalmasabb...
2011. máj. 3. 09:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Pedig már kezdtelek megsajnálni :D

Mellesleg nálunk a párom van oda a reggeli szexért, én meg az estiért. Ezért bújunk össze mindig délután :)

2011. máj. 3. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig így van. Fekszik, mint egy farönk és várja az orgazmust, aztán lehet sorozatot nézni. Persze ha nem kezdeményezek, akkor kimarad az első rész és azon kapom magam hogy sorozatot nézünk. Eddig 3 hónapig bírtam, hogy nem kezdeményeztem, sok sorozat sok évadját láttam ezen három hónap alatt.
2011. máj. 3. 09:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyi pasinál gond, hogy nem kezdeményeznek, akkor nálunk miért baj ha nő létemre mindennap akarom? A párom meg menekül előle :S
2011. máj. 3. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:
emberek, kommunikáció!
2011. máj. 3. 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:

11:01

Igen, ez egy felettébb hasznos dolog!

2011. máj. 3. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy en mit nem adnek egy olyan noert aki szereti csinalni reggel...
2011. máj. 3. 11:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!