Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg fiúknak milyen srácok jönnek be?
a melegek.... :D
egyébként sztem attól függ, h az a srác épp lányos meleg srác e vagy férfias meleg srác (jó, ez kicsit paradox, de nem tudom magam máshogy kifejezni)...azért itt is megvan, ki a nő és ki a férfi...
Én egy fiús srác vagyok, és a fiús srácok jönnek be :P Ahogy észrevettem a kis affektáló lányos fiúk elég kevés melegnek jönnek be, őket inkább a biszexek szeretik :D
18 meleg F
09:38 Justin Biebert nem dobnám ki az ágyamból, az biztos, de az a másik konkrétan taszít.
Kérdező, ha konkrétan engem kérdeznél (mondjuk én bi vagyok, nem meleg): nekem a fiatal, vékony, szőrtelen, kedves kissrácok jönnek be. Magyarul cs.szhetem, mert ezek velem nem állnak szóba úgysem :)
Hát SP szerintem is elég taszító, mondjuk nekem Bieber se egy nagy szám. Ha már sztárok közül kéne választani, akkor Taylor Lautner, érte csorog a nyálam XD
18 meleg F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!