Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki elmondaná nekem h az előnedv az mikor jön meg ilyenek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 00:14
2/13 A kérdező kommentje:
jo oké ez meg van.
ugy értem h kiknél lehet meg a vele kapcsolatos infokat
2011. máj. 3. 00:16
4/13 A kérdező kommentje:
öhm jah google is jó csak ez egy kérdezős oldal :) nah mind1 :D
2011. máj. 3. 00:26
5/13 anonim válasza:
Őszintén mi a búbánatos fenét vártál? Legalább megpróbáltam segíteni, szívesen!
6/13 anonim válasza:
pontosan az orgazmus/"shot" után! szal pont azelőtt,mielőtt kivennéd és a bnőd... cicijére sütnéd! ;)
7/13 anonim válasza:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
8/13 anonim válasza:
A Cowper mirigy váladéka, ami a prosztata alatt lévő, 2 borsónyi kis mirigy. Szexuális izgalom hatására termeli az átlátszó váladékot, ami megtisztítja a húgycsövet,és egyben síkosító anyagnak is jó. Tartalmazhat minimális mennyiségű spermiumot, tehát attól is teherbe lehet esni, bár elég kevés eséllyel..(de jobb félni,mint megijedni igaz?).
9/13 anonim válasza:
Mindig pontosan az előtt, hogy a nedv megérkezne.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!