Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki ha sex kozben nagyon nedves vagyok és cuppog a puncim?
1. Tanulj meg helyesen írni, mert az nem felizgassa, hanem felizgatja. Mellesleg azok a fránya vesszők is...
2. Nekem is nagyon nedves, és sok a hüvelyváladékom is.(nem fertőzés, voltam nődokinál) Mondjuk az én barátom nincs oda érte, fogalmazzunk úgy.:/
FELIZGASSA :D
Amúgy semmi gond vele, az a jó ha cuppog. :D
Nekem is bejön, ha cuppog. Azért van, hogy cuppogjon. :))
Másrészt meg nekem a váladék szó se tetszik, mert arról valami gennyedző seb jut eszembe. :)
A páromat nem zavarja, engem néha zavar az a hang és mivel zavar így nem tudok a szexre összpontosítani,hanem arra a cuppogós hangra. Ezért jó zenére csinálni mert így a zene csak átjárja a tested+ nem hallod azt a hangot.
18 éves lány
Nekem bejön ha cuppog a p*na egy kicsit. :)
Amikor sok esű esik és jól átázik a talaj, akkor is csak úgy cuppog a gumicsimmám a sárba. Azt is szeretem hallgatni, sokszor becsukom a szemem és azt gondolom, hogy lábbal taposok egy jó lucskos p*nába. Ezzel egy ideig meg is vagyok a szexxel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!