Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdos Vivien kérdése:

Miért nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés
2éve vagyok együtt a barátommal, 1,5 éve létesítünk szexuális kapcsolatot. Az elején mindig nehezen mentem el, sokszor színleltem, mert féltem hogy rosszul esik majd neki, hogy nem tudok elmenni. (Ezt bevallottam neki később) Aztán belejöttünk, többször is volt már orgazmusom, de olyan "igazi, nagy" még soha, csak maszturbálással. Egy ideje pedig szex közben egyáltalán nincs orgazmusom. Tudtok valami ÉRTELMES dolgot hozzáfűzni, esetleg tanácsolni? :S :) 16/L
2011. máj. 2. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Kárvolt korán kezdeni.
2011. máj. 3. 00:37
 2/9 anonim ***** válasza:

A színlelést jó hogy elmondtad, ne is csináld többet. Ha jól olvastam, csiklói orgazmusod volt már, hüvelyi nem.Igaz?:)

Megnyugtatlak, nekem sem. Csiklói orgazmusom sem volt egy ideig a barátommal, aztán egymásra hangolódtuk és azóta minden jó:)))))

2011. máj. 3. 00:38
 3/9 anonim ***** válasza:
hát ha nem nyitod ki az ajtót nem tudsz elmenni... =/
2011. máj. 3. 07:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert felelőtlen tini vagy. minek még 14 évesen szeretkezni, meg van az eredménye. Nem vagy még erre felkészülve, hanyagold a témát.
2011. máj. 3. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
nem is 14 éves, hanem 16........................
2011. máj. 3. 12:00
 6/9 anonim válasza:
itt nem azt kérdezte a kérdező hogy ti mit szóltok ahoz h 14 évesen már szexelt...egyébként meg mi közötök van ahoz hogy hány évesen mit csinnál?? egy rohadt tanácsot kért -.-...am meg lehet hogy azért mert nincs hüvelyi orgazmusod.van akinek van de van akinem nincs..
2011. máj. 3. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak ahhoz,h csiklóra elmenjek kellett 4 év, az orgazmushoz kell egy olyan lelkiállapot, hogy feltudsz teljesen oldódni, ráérezni a dologra.

Nekem sem volt még hüvelyi sajnos.

2011. máj. 3. 19:59
 8/9 A kérdező kommentje:
A 2;5;6;7 komment irojanak nagyon szepen koszonom:) a HASZNOS hozzaszolast, tanacsot. A tobbire meg csak annyit, hogy azt hiszem nem suru h valaki ennyi idosen ilyen kapcsolatban van. Es eleg szomoru hogy egy 15-16 eves diszkoribkonak valoszinuleg megadatik az az orom, amiert en most ugymond szenvedek. 16 eves vagyok,ket eve van baratom es tokeletes minden, ez az egyetlen "apro" hiba van a kapcsolatunkba.
2011. máj. 3. 22:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Azert irtam azokat a konnyuveru lanyokat mert a legtobbnek hetente uj pasija van es mindehyikkel osszebujik. Nem altalanositok, neha enis jarok bulizni, de az elobb leirzakat ismeroseim alapjan mondom :)
2011. máj. 3. 22:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!