Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomán vagyok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A barátomnak mondtam h szeretnék vele gyakrabban szeretkezni ( most heti 3szor csináljuk kb.), erre ő azt mondta h nimfomán vagyok. Vélemény?2011. máj. 2. 23:27
1/35 anonim válasza:
Miiii? Még napi 3 sem lenne nimfománia..heti 3 az nem sok..
3/35 anonim válasza:
nem , a nimfomán azt jelentené hogy heti 7 legalább , és van amikor meglátsz egy csávót bárhol , nem tudsz ellenállni és megdugatnád vele magad , szóval napi kb + 1 random csávó a barátodon kívül
ez a nimfomán , hülye aki mást mondd
4/35 A kérdező kommentje:
eléggé fiatalok, 17-18:$:)
2011. máj. 2. 23:31
5/35 anonim válasza:
Gyere el hozzám és majd kitalálunk valami. Próbálok segíteni;)
Egyébként nem vagy nimfomán. Egyszerűen normális szükségleteid vannak. Ilyen fiatalon nem csodálom hogy 3 nál többször akarod.
6/35 A kérdező kommentje:
miért, te hány éves vagy?=D
2011. máj. 2. 23:43
7/35 anonim válasza:
Annyira nem öreg. 24
De amikor én 18 voltam egy lágy fuvallat és már állt is a zászló. Bár ha belegondolok kb most is ennyi kel:)
8/35 A kérdező kommentje:
elözö barátom 23 volt, szóval beleférne:DDD
2011. máj. 2. 23:46
10/35 anonim válasza:
nem vagy nimfo :) nekem is szokták mondani de nem vagyok az :D
te is csak szeretnéd többet érezni és vele lenni :)
(én nálad is fiatalabb vok )
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!