Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valakinek tapasztalata a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek tapasztalata a maraton (potencianövelő) nevű tablettával?

Figyelt kérdés

Május egykor kint voltunk sátrazni,első nap csak én,a csajom,és két haverem mentünk,és ezek a balekok (mint utólag kiderült) poénból beletettek egy pohár fantámba egy maraton nevű potencianövelő tablettát,azt remélték,hogy nagyon beindulok és bemegyek a sátorba a csajommal napközben...és ők röhöghetnek kint...persze nem így történt,sőt fel sem ált tőle csak úgy ok nélkül,így utólag én is csodálkozok,hogy még fel sem ált tőle...ezek a gyógyszerek nem úgy vannak,hogy ál tőle ha kell ha nem?vagy ez valami olcsó tabletta és azért nem?esetleg valaki szedett ilyen nevű segédszert?

21f

2011. máj. 2. 23:10
 1/3 anonim válasza:
A tabletta nem elég a merevedéshez,hanem el kell érni egy izgalmi állapotot,ami független a potencianövelőktől.A potencianövelő csak segít megtartani illetve erősíteni a merevedést,de nem az idézi elő.Egyébként ilyen tablettáról még nem is halottam.Örülj annak,hogy nem lett semmi bajod.Én a te helyedben nagyon lecsesztem volna a haverjaidat,hogy ilyet tettek.
2011. máj. 3. 09:26
 2/3 A kérdező kommentje:
hát lecsecstem őket rendesen,amugy meg gyógyszertárakban kapható,ugyh csak nem lehet veszélyes
2011. máj. 3. 17:09
 3/3 marci1992 válasza:
Véletlenül nem ezt próbáltad ki? [link]
2015. szept. 28. 19:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!