Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fétisek. Kinek milyen különös vonzódása van?
Figyelt kérdés
Lányok is írhatnak! Adjátok meg hogy fiú vagy lány vagy (pl: 18L vagy L/18)! Ne szégyenkezzetek, teljesen anoním:)2011. máj. 2. 23:08
31/42 anonim válasza:
Engem nagyon izgatnak, a harisnyás formás lábak, a popsik, és a pisiszex is. F.
32/42 anonim válasza:
Nekem az anyajegyek. Imádom az anyajegyeket. :D
35/42 anonim válasza:
Hülyén fog hangzani, de nekem illatos haj-fétisem van :DD
Mmmm, a mangós sampon a nőmön mindig beindít :PP xD
36/42 anonim válasza:
én azt imádom, ha a pasinak az orr-homlok vonala szinte teljesen egyenes...imádom +nyalni :$
+ azt, ha nagyon izmos a s.gge, és szeretem "bántani" rácsapni, + belecsípni :D
+ ha olyan az alsóneműje, h izgatott állapotban kibújik belőle a f*rka hegye...fúúú, azért +tok őrülni :P
20/L
37/42 A kérdező kommentje:
megnyalni? mit?
2011. máj. 7. 22:22
38/42 anonim válasza:
A deszkás cipők azok tényleg jók az nekem is a gyengém :D
18/F
39/42 anonim válasza:
20:23-as vok.
az egyenes orr-homlok vonalat +nyalni O.o
40/42 A kérdező kommentje:
még mindig nem értem, de azért köszi:D
2011. máj. 8. 02:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!