Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet G pontos orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet G pontos orgazmusom?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a G pontos orgazmus fantasztikus. Én még hüvelyi orgazmust sohase éltem át csak csiklót. A barátom viszont megtalálta a G pontomat, volt hogy kb. 30-40 percig ujjazott és közbe "tapogatta" a pontot, de nem mentem el. Próbáltunk olyan pózokat a szexben amiknél jobban érinti azt a részt, de nem sikerült elmennem. Legtöbbször a pasim korán elsült (sokszor volt, hogy 3 percig se bírta) így esély nem maradt rá, hogy nekem úgy legyen orgazmusom. van amikor több ideig bírja. Találjuk meg a megfelelő pózt és az alkalmat amikor ő tovább bírja? Vagy van más módszer a kézi kielégítésre is? Mert mondom nekem 40 percig csinálta, de nem juttatott el a csúcsig? Tanácsot kérnék!
2011. máj. 2. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
csinálja úgy hogy hátadon fekszel, bedugja a gyűrűs és a középső ujját azt felfelé fordítja úgy mintha belülről meg akarna vakarni és egész karos mozdulatokkal mozgatja.
2011. máj. 2. 22:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondolom ez a módszer egyénfüggő, szóval hogy ki mikor éri el a csúcsot. Próbáltuk már így amúgy csak nekem nem volt jó, pisilés érzetem volt, meg néha kellemetlen is volt ezért abbahagytuk. Ezekkel érdemes nem foglalkoznom, csak "vakargassa" és elélvezek? Gondolom neked volt már ebben részed. neked mennyi idő múlva volt?
2011. máj. 2. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha 40 percig izgatta és nem mentél, akkor nem találta meg a G pontod.
2011. máj. 3. 09:56
 4/4 anonim válasza:
Akkor jó, ga pisilési ingered van! Ha utána még csinálja akkor lesz orgazmusod.
2011. aug. 20. 18:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!