Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nekem kéthetente 1 szex az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kéthetente 1 szex az kevés, ez önzőség?

Figyelt kérdés
20f
2011. máj. 2. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy lenne önzőség??? Pasimnak a napi 2-3se önzőség és én se érzem annak!
2011. máj. 2. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Kétheti egy szex az határozottan kevés. Nekem ha lenne rá lehetőségem mindennap csinálnám barátommal, akár 2x is :P

20L

2011. máj. 2. 22:32
 3/13 A kérdező kommentje:
De mi nem lakunk együtt.
2011. máj. 2. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor meg még rosszabb a helyzet...alig találkoztok és még akkor sincs szex? És ez mi miatt van?
2011. máj. 2. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy az lenne.

De ha két hetente 1x találkoztok, és mással akarod csinálni, akkor az.

2011. máj. 2. 22:37
 6/13 A kérdező kommentje:

mert... "ne a szex legyen a találkozások célja"

és nem is mindig otthon találkozunk

2011. máj. 2. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk bővebben kifejtenéd a sztoryt lehetne hozzá szólni! Így magamtól találjam ki az egészet???
2011. máj. 2. 22:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Már írtam. Barátnőm mindig azt mondja, hogy keveset találkozunk, és ha minden találkozásunk célja a szex lenne, az azt jelentené, hogy a szexről szól a kapcsolat, más program nincs, azt meg nem akarja. És sajnos az igaz, hogy mondjuk a Városligetben sétálva igen nehéz nekiállni szexelni. Mit kéne még leírnom?
2011. máj. 2. 22:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát, de neked kevés a 2heti szex(amit meg is tudok érteni)...akkor mond meg a barátnődnek hogy egyszer szex egyszer séta! Ha te engedsz miatta, hogy ne csak a szexről szóljon, akkor ő is engedjen hogy neked meg ez fontos!

Meg nem is értem ha alig találkoztok és szexelnétek az miért szólna csak a szexről gondolom folyamatosan tartjátok a kapcsot, meg imádjátok egymást akkor meg?

De a ti dolgotok...ennyit tudtam hozzáfűzni!

2011. máj. 2. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:
határozottan kevés az oké, hogy ne az legyen a kapcsolat célja, de akkor inkább próbáljatok sűrűbben találkozni, ha meg tényleg csak ritkán tudtok akkor azt azért ki kell használni szerintem
2011. máj. 2. 23:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!