Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 24/F elég érett már a szerelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24/F elég érett már a szerelmeskedésre?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 22:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Nem, még várjon legalább 10 évet... -.- -.-
2011. máj. 2. 22:02
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
milyen tizet, legalább harmincat!
2011. máj. 2. 22:03
 3/14 anonim ***** válasza:
:D :D
2011. máj. 2. 22:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Jól van azért kérdezem mert el akarok menni egy k*rvához, és korábban páran mondták hogy ne.
2011. máj. 2. 22:07
 5/14 anonim ***** válasza:

-.-.--.-.-..-.--.-'

de most nem azt kérdezted hogy elmehetsz-e k*rvához, hanem azt hogy elég éredt vagy-e a szerelmeskedésre :D ez két különböző dolog .

2011. máj. 2. 22:10
 6/14 anonim ***** válasza:
amúgy meg 24 vagy, ha akarsz akkor menj el k*rvához. ne mások döntsenek helyetted.
2011. máj. 2. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak ha szobatiszta.
2011. máj. 2. 22:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig még nem csináltad, ne egy utcalánnyal veszítsd el a szüzességed. Lehet, hogy egy fiúnak nem akkora dolog a szüzeesség, de azért valamennyire az. És a kérdésedben "szerelmeskedés" szerepelt. Na, azt egy utcalánnyal végképp nem fogsz... Maximum keféltek, vagy megdugod, de az korántsem olyan jó és "érzéki" érzés, mint amikor egy olyan emberrel csinálod, akit szeretsz.

Én sem javasolom, hogy elmenj egy ilyenhez. És hidd el, tudom miről beszélek. Mármint úgy értve, hogy tudom milyen az, amikor szerelemből csinálod. Én nemrég vesztettem el, és nem volt korai, pedig csak 16 vagyok. Nem a kortól függ az, hogy mennyire vagy érett egy ilyenre. De az, hogy egy utcalánnyal akarod először, eléggé éretlen gondolkodás. Inkább próbálj barátnőt szerezni, és ha szereted, na akkor. Remélem segítettem :)

2011. máj. 2. 22:17
 9/14 A kérdező kommentje:

De annyira vágyom már rá, hogy kipróbáljam, amikor pl. havert látom barátnőjével eszembe jut, hogy milyen jó lehet neki, és látszik is rajta hogy boldog.

Barátnőt vagy 5 éve próbálok, lehet nagyon csúnya vagyok, akkor viszont a jövőben se lesz több esélyem.

2011. máj. 2. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:
(Előző vagyok) Ne csináld. Magadnak okozol rosszat. A haverod nem a szextől boldog, hanem attól, ami mögötte van. Attól, hogy gondolom szereti barátnőjét, attól, hogy látja, hogy amikor csinálják, barátnőjének is jó. Egy utcalány? Megjátsza, hogy élvezi, hogy mégtöbb zsetont szerezzen tőled. Egyrészt: drága. Másrészt: szerintem nem jó úgy.
2011. máj. 2. 22:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!