Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engeditek, hogy a párotok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engeditek, hogy a párotok a szátokban menjen el?

Figyelt kérdés
A férjem szeretné. Nem kéri hogy nyeljem le, de én nem szeretem az ízét. Lányok ti szoktátok úgy csinálni?
2011. máj. 2. 21:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Régen volt, de igen, hagytam:)
2011. máj. 2. 21:23
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem egyszer próbáld ki, aztán ha nem tetszik, akkor nem mondhatja, hogy te meg sem próbáltad. Itass vele ananászlevet, állítólag attól édesebb lesz, de szerintem nincs olyan rossz íze.
2011. máj. 2. 21:24
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Én engedem a barátomnak. Több örömet okoz neki ez annál, mint amennyire az íze rossz. Remélem érted.
2011. máj. 2. 21:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Sört ne igyon előtte, mert attól keserű!
2011. máj. 2. 21:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Hová?
2011. máj. 2. 21:36
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
készítsetek be zsepit, meg egy pohár narancslevet :) és igaza van annak, aki azt mondta hogy csináld meg egyszer, ha nem jó, utána már nem mondhatja, hogy meg sem próbáltad :)
2011. máj. 2. 21:44
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Próba szerencse...próbáld ki, ha úgy érzed hogy ekkora áldozatot megér ő neked. Gondolom ez nem kérdés. De ha tényleg nagyon undorodsz, akkor ő sem fogja erőltetni.

Sok sikert! :*

2011. máj. 2. 21:45
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

Ha orál,akkor mindig. Nem szeretek köpködni utána, az olyan illúzió romboló. Kicsit kellemetlen az íze,de ki lehet bírni. És mellesleg neki is jó.

22/L

2011. máj. 2. 21:46
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Persze.Teljesen természetes dolog.A számba is élvezhet,le is nyelem,a hasamra is élvezhet nyugodtan.Normális dolog.Ha neked férjed van és még sosem csináltad ezt,akkor eléggé különbözik a szexuális magatartásod és a szexhez való hozzáállásod...
2011. máj. 2. 21:48
 10/15 anonim válasza:
50%
Egyetértek a 21:26-os válaszolóval ... tökre szereti a Drágám, h lenyelem és annyira nem rossz az íze, h ezt ne tegyem meg időnként. De persze --> puding próbája az evés! :))))
2011. máj. 2. 21:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!