Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor is lehet maszturbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is lehet maszturbálni hogyha menstruálok? 15/L

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
8%

Elméletileg igen, de olyankor nem igazán szoktak. Kicsit már adj magadra. Mikor beteg vagy, akkor kiméld magad.

S ha azt vesszük, hogy ilyenkor nagyobb, hogy elkapj egy fertőzést odalent, akkor kérdem én, hogy megéri?

20/F

2011. máj. 2. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
ember vagy, nem állat. az ösztöneidet tudod irányítani. :) azt a pár napot bírd ki ;)
2011. máj. 2. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne halgass az előző pasira, ezek semmit nem tudnak a női testről.

Szóval ha nem akarsz uborkát feldugdosni nem lesz baj.

Amúgy miért ne lehetne. De tényleg maradj a csikló izgatásánál

2011. máj. 2. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
az orgazmus méhösszehúzódást okoz ami kiváló a görcsökre :)
2011. máj. 2. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Én szoktam akkor is, és ezerszer jobb olyankor. Sokkal érzékenyebb vagyok (odalenn is), így minden apró érintés jóval intenzívebb.

A fiúkra meg ne hallgass, és arról aki a mensi miatt betegnek nevez egy lányt, megvan a véleményem. Ráadásul 20 éves... no comment.

2011. máj. 2. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem neveztem senkit betegnek, azt a szot ugy ertetem h mikor havizol...pls tanuljatok meg olvasni.
2011. máj. 2. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Természetesen - sőt: érzékenyebb is vagy és ha görcsölnél, azt is nagyon lecsökkenti. Bár erre jobb a fiúd... ha egy takaró alatt simogatja a hasad negyed óráig, az sokkal kellemesebb ilyenkor.

Viszont nagyon vigyázz a tisztaságra!

És inkább ne nyúlj magadba semmivel, csak kívülről simogasd.

A sok lükével meg ne törődjél, akik 20 évesen még a női test működését sem ismerik.

2011. máj. 2. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha tiszta kézzel nyúlsz a puncidhoz, akkor igen.
2011. máj. 3. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!