Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek létezik vagina (G-pont) orgazmus?

Figyelt kérdés
irjátok le kinek milyen van és hány eves.
2011. máj. 2. 20:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is! Mindenki beszel rola de meg senki nem érezte.Mint az ufo
2011. máj. 2. 20:50
 12/19 anonim ***** válasza:
nem ér meg annyi, szét fogom trollkodni a kérdésedet, a témára vissza térve én egy 79 éves pedomaci vagyok és volt már hüvelyi gpont nélküli orgazmusa a feleségemnek, ellenben te egy meleg vagy.
2011. máj. 2. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Létezik. Én már átéltem...
2011. máj. 2. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:
utolsó: és jó?
2011. máj. 2. 21:05
 15/19 anonim ***** válasza:

A hüvelyi orgazmus az a G-pontos orgazmus. Mivel a G-pont a hüvelyben van.

Sajnos még sosem éltem át, de nagyon kíváncsi vagyok rá.

2011. máj. 2. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is csak akkor hiszem el,ha átélem.:) Annyira nem zavar egyébként,mert megoldjuk máshogy, többször is. Ez így nekem tökéletes. Ha egyszer lesz, örülni fogok neki,de ha nem,akkor sem török össze. Anyámnak csak 30 fölött volt először,ő azt mondja,30 fölött legjobb a szex. Kíváncsi leszek rá.

22/L

2011. máj. 2. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy egy nőnek több helyen is van G-pontja. Van a csiklójánál, a hüvelyében, és elvileg a végbélben is van...azért lehet élvezni az anális szexet...

Nekem eddig volt csikló és hüvelyi is. Állati jók..:D 18/L

2011. máj. 2. 22:12
 18/19 anonim ***** válasza:
A G-pont, az G-pont. A csikló más,a végbél is más. Szóval G-pont csak egy van,a hüvelyben.
2011. máj. 2. 22:14
 19/19 A kérdező kommentje:
enis ugy vagyok vele akkor hiszem el hogy van ha át elem.Barátnoim kozul páran mondták, hogy szerintuk már volt nekik huvely org. de hogy nem biztosak benne.Na akkor az nem is olyan jo, ha azt se tudják az e volt vagy nem?Mert ha csiklon keresztul van arra tudom mondani hogy megvolt és fantasztikus.S neked akinek már volt akkor aztán az van osszes szexnel vagy megint csak ritkán van az?Vagy aztán azt már megtanulod es ugy csinálod?
2011. máj. 2. 23:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!