Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » óvszer nélkül feküdjek le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

óvszer nélkül feküdjek le vele? :S

Figyelt kérdés
szeretnék hamarosan lefeküdni a barátommal de nem bírja az óvszert...persze én is fogok fogamzásgátlót szedni,de félek...nem toom lefeküdjek-e vele :(mivan ha teherbe esek? :/
2011. máj. 2. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
hát te mekkroa egy marha vagy. kezdhetsz gyűjteni a pelusra. egyébként meg hány éves vagyx?
2011. máj. 2. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Óvszer nélkül soha Jó, oké, nem soha, de VÉDEKEZNI MUSZÁJ. Nem, a megszakításos módszer NEM az.
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne. Nem a terhesség miatt, mert a gyógyszer azért véd, hanem inkább a betegség miatt, de azt meg te tudhatod, hogy (illetve te) mennyire kicsapongó életet éltek.

Egyébként mi az, hogy nem bírja az óvszert? Szerintem észre se lehet venni nagyon... Ha allergiás rá, az más, de olyan eléggé kevés van.

4/10 anonim ***** válasza:
Akkor anya leszek, gratulálok! De a barátod miért nem bírja az óvszert? Allergia? Ha nem, és csak azért mert kényes, ne feküdj le vele. Én is csak gumiban engedem a páromnak! De ha gyereket akarsz, d.ugj nyugodtan nélküle.
2011. máj. 2. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:

*leszel

elírtam

2011. máj. 2. 20:42
 6/10 A kérdező kommentje:
jah allergiás rá :S
2011. máj. 2. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 16alatt szerintem nenagyon szedj gyógyszert mert egy hormonbomba a szervezetednek..:/
2011. máj. 2. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha tutira nem beteg- elviheted nemigondozóba is (nem viccelek!!!! ez fontos!!!) akkor fogamzás gátló, v egyéb amit egy nőgyógyász ajánl. De sztem ne feküdj le vele ha nem biztos h egészséges!!!
2011. máj. 2. 21:03
 9/10 anonim válasza:
NEM!!! Ja, allergiás rá.. -.-'
2011. máj. 2. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:

miért van az, hogy manapság a férfiak 70%-a allergiás az óvszerre? Nem lehet, hogy csak a szájuk jár, mert nincs kedvük felvenni? Eddig érdekes módon nem volt ennyi baj vele. Ha akarsz, akkor szedjél fogamzásgátlót, vagy keressetek más módszert. de a nemi betegségektől más nem véd meg. És bizony ha előtted volt kapcsolata, és ugye nem használt óvszert, mert "allergiás rá", akkor akár vmi baja is lehet.

mindenesetre védekezzél vhogy. A megszakítás pedig nem védekezés.

2011. máj. 2. 21:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!