Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok,15 éve ismerem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,15 éve ismerem a feleségem és még mindig ugyan úgy kívánom őt mint az elején és naponta többször is tudnék vele szexelni, neki viszont elég a heti 2 vagy 3 alkalom is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Vegyél egy kutyát!
2011. máj. 2. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Éleszd fel benne a rossz kislányt, tölts vele sok időt, próbálj nosztalgiázni.
2011. máj. 2. 19:10
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Tavasz van.

Itt az ideje szétnézned a Rákóczi téren.

2011. máj. 2. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam már sok dolgot sőt beszéltünk is róla, de azt mondta hogy ő ilyen típus:(
2011. máj. 2. 19:19
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Mi az, hogy ilyen típus? Már volt 5x feleség, vagy már többször élte végig az életet? Egy életünk van és azt sok minden irányítja, ha kell a nyúl szívű pasiból rocker lesz, a kanos pasi megszelídül, a buta meg okosodik, a nagymenő ideje lejár. Minden változik és ő is tudna, ha igazán akarna.
2011. máj. 2. 19:25
 6/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem hogy neki ez inkább így kényelmes, és ezért nem változik.
2011. máj. 2. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Na most ez jó kérdés, szerintem elég nehéz lesz normális tanácsot, választ adni, DE mielőtt összeházasodtatok volna akkor is heti 2-3 alkalommal voltatok együtt? Mert ha igen, akkor úgy sem tudod megváltoztatni. Ő ilyen, elkel fogadni, de lehet, hogy Ő már abba a korba lépett amikor már nem annyira kívánja a szexet mint, ahogyan Te.

Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?

2011. máj. 2. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Épp erre akartalak rávezetni, de ha én mondom ki akkor nem ugyanolyan. Jobb ha valahogy megbeszélitek, mert hanem tönkremehet a házasságotok.

De csak kedvesen, az is lehet, hogy gátlásai vannak, mert már nem olyan fiatal. Szóval hosszú folyamat lesz megkedveltetni vele a szexet, pont mint egy szűz csajjal.

2011. máj. 2. 19:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Még örülhetsz, hogy hetente 2-3-szor akar veled szexelni!!Másnál már ennyi év után félre kacsingatnak!A nőknek van más dolguk is, mint szexelni! Meg az is lehet, hogy a vágy már utánad nem a régi, mivel mindenki emberből van!Tedd féltékennyé és majd akkor akar szexelni többször!
2011. máj. 2. 19:39
 10/13 A kérdező kommentje:
ő 31 én 34 vagyok úgyhogy szerintem ez még nem az a kor amikor le kéne mondani a szexről. a másik meg a kapcsolat első harmada alatt nem is volt gond, persze akkor se kívánta annyiszor mint én, de legalább naponta volt.
2011. máj. 2. 19:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!