Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkeztünk a barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztünk a barátnőmmel és mondta hogy görbe a péniszem. Ez lehet valahogy orvosolni?

Figyelt kérdés
Minden érdekel..:)
2011. máj. 2. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
azcsak jó, főleg ha felfelé görbül, mert a G-pontját jobban tudod izgatni :)
2011. máj. 2. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Elsőnek, nem mindegy lefele vagy felfele? Ha hátulról csinálja már nincs G pontXD Fordítva is igaz, szóval ez olyan mint egy tükör. Mindegy fel vagy le. Na de tényleg nem baj az a görbeség:) Ha őt zavarja akkor mond meg neki döntse el mit akar, téged vagy a f....-od
2011. máj. 2. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
vágd le, és növessz újat
2011. máj. 2. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nem értem a fsznak egyenesnek kéne lennie mint egy vonalzonak?o.O
2011. máj. 2. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Te meg mondjad neki, hogy az egyik melle nagyobb mint a másik. Kíváncsi vagyok mit fog vele kezdeni.
2011. máj. 2. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Kössél rá vagy 2 kilót és lógasd ki az erkényen.
2011. máj. 2. 19:14
 7/11 szamo77d ***** válasza:

Semmi szükség itt orvoslásra, ill. annak bármilyen formá-

jára! Ha neki ez így nem jó, akkor nem szeret téged, és

szabad elmennie oda, ahonnét jött!

2011. máj. 2. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
És Te ezt eddig nem tudtad,vagy mi? Görbe.És? Szerintem csak ténymegállapítás volt részéről,nem feltétlen bántás,bár nem értem,hogy mért kell ezt közölni a másikkal,de mindegy,mert ahogy előttem is írták ezzel nincsen semmi baj.
2011. máj. 2. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát elég szépen mondhatta a görbét:) Nem hinném, hogy ez egy hangos gondolat lett volna. Az ilyen megjegzés és ráadásul nőnél ilyen kijelentés nem levegő:) célzás volt.
2011. máj. 2. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy csak az egyik kezeddel verted. De ez megesik próbáld a másikkal is és hátha visszaegyenesedik :)
2011. máj. 2. 20:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!