Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a pasik, ha az első pár lökés gumi
nélkül megy?
hát az abortusznál nem veszélyesebb, az biztos. ott valamit elcsesznek, lehet, hogy soha nem lehet gyereke (unokatesóm is így járt, szegény). nem beszélve a lelki oldaláról, van, aki élete végéig cipeli ezt a terhet. persze a pasiknak lehet, hogy megéri, de aki így gondolkodik, azt én nemhogy az ágyamba, az udvaromba sem engedtem volna be...
2011. máj. 2. 19:21
Nem egészséges a bogyó szedés, de attól hogy valaki gumival védekezik nem jelenti azt hogy nem örül egy gyereknek:) Annak írom aki nem érti miért. Mások lehet nem örülnének egy gyereknek, de én fogom elküldeni a barátnőm abortuszra. Úgy szokták mondani égből potyant áldás. Nem tervezik, hanem jön:) Én örülnék egyesekkel ellentetben. Rizikó annál van aki nem azzal fekszik le akivel tervezi az életét.
2011. máj. 2. 19:22
de én nem fogom elküldeni* kimaradt a nem szó:)
2011. máj. 2. 19:23
19:22-es, ez szép Tőled. bár szerintem az ilyesmit tervezni kell, el kell dönteni: vagy akarok és tudok vállalni most gyereket, vagy nem. majdnem nem lehet gyereket nevelni :P:D. de az pozitív, hogy ha becsúszna, nem hagynád cserben a barátnődet :)
2011. máj. 2. 19:27
Jah, rendes dolog is. Csak ott fáj ahol gyenge. Nekem nem fáj ilyen téren:) Tervezéssel sok baj van, de az akarásnak és kitartásnak van célja, jövője:) Ezt értékeld át előtte;) Nem tervezem, de ha jön akkor akarom és kitartok.
2011. máj. 2. 19:42
Mert idióták. Aztán meg jönnek sírni, hogy teherbe esett a barátnőjük.
2011. máj. 2. 20:13
Azért szeretik ezt azok a pasik, akik így csinálják, mert titkon egy kisbabára vágynak, csak ezt nem merik elmondani a párjuknak. Felelőtlen hülye p.öcsök.
2011. máj. 2. 20:18
na ezt rosszul mondtad-.-" vagyis teljesen értelmetlen volt
2011. máj. 2. 20:20
Na jó, azért annyira nem felelőtlenség. Ha valaki egy évig használja ezt rendszeresen, hiba nélkül, vagyis mindig kihuzza a vége előtt akkor 4% az esélye annak, hogy terhes lesz a csaj.
Na már most ha beleszámitjuk azt, hogy csak pár lökés erejéig, akkor gondoljatok bele még ez a 4% is mennyire lecsökken. Mondjuk tizedére, 0.4%ra... A fogamzásgátló tabletta hibaszázaléka 0.3%. Innentől kezdve ugyanott vagy kockázatilag.
2011. máj. 2. 20:50
"vagyis mindig kihuzza a vége előtt akkor 4% az esélye annak, hogy terhes lesz a csaj" már itt hibás az érvelésed. a megszakításos mószerben nem tudom, miért hisznek egyesek, komolyan, mintha nem is a 21. században élnénk. 38%. ennyi az esély ezzel a kiváló módszerrel. és lehet, hogy egyszer-kétszer sikerül kivitelezni, vagy százszor is, de százegyedjére, vagy akár már elsőre, nem. aztán lehet sírni, hogy "jaj, terhes lettem". szóval akkor vegyük a 38%-nak az egy tizedét (bár nem világos, miért 1/10-ed, de legyen Neked) a Te logikád alapján. 3,8%. még mindig több mint tízszerese a tablettáénak.
szóval: nem a fán élünk, tessék már használni a civilizáció áldásait!
2011. máj. 2. 21:53
Kapcsolódó kérdések: