Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vágyom rá, de aztán rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyom rá, de aztán rosszul vagyok ejakuláció után. Miért van ez?

Figyelt kérdés
sokszor szoktam helyes fiúkra verni, és akkor vágyom rá, de utána, undorodom magamtól, törlök mindent a gépemről, és megesküszöm hogy soha. sőt még meg is vágom magamat egyszer hogy tudatomba véssem hogy soha. de aztán egy hét múlva megint ezt csinálom. mit lehetne tenni? nem akarok homokos lenni, de nem tudok parancsolni az érzéseimnek...:(
2011. máj. 2. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. máj. 2. 18:21
 2/9 A kérdező kommentje:
tizenéves.
2011. máj. 2. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen vagy meleg,és nem biztos,hogy az leszel inkább biszex nem gondolod?!Próbáld ki egy csajjal és ha nem megy nem kívánod na akkor vagy meleg!

21/N

2011. máj. 2. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Hallottál már arról a mondásról hogy azoktól a homokosóktol akik mutogatják magukat és kimennek az utcára táncolni csak azok roszabbak akik melegek és tagadják.

Ha az vagy akkor az vagy állítólag bizonyos pszcihologiai segitséggel le lehet szokni erről.

NIncs baj a melegekkel csak ne előttem csinálják meg ne velem akarják.

2011. máj. 2. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt gondoltam, de tizenmennyi?

Nekem is ugyanez az érzésem volt sokáig, aztán, amikor élőben találkoztam fiúkkal, eltűnt ez az érzés, mert megbékéltem magammal. Most ezt ne értsd úgy, hogy térítgetni akarlak, lehet, hogy te a végén hetero leszel. De emiatt vagdosni magad és bűntudatot érezni hülyeség, így csak a saját életed nyomorítod meg. Ha meg ténlyeg a fiúk érdekelnek, akkor szerintem pár év múlva te is elfogadod ezt a dolgot.

2011. máj. 2. 18:28
 6/9 anonim válasza:
Ez nem jó jel, menj el szpihológushoz, nehogy ilyen sp-féle retek legyen belőled is O.o
2011. máj. 2. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerencsére Magyarországon a pszichológusok nem átnevelőként működnek, hanem az elfogadásban tudnak segítséget nyújtani.
2011. máj. 2. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
az utolsó előttin szakadok ... szerintem pszichológushoz menjél el és ne "szpihológushoz". Az ejakuláció után azért vagy rosszul mert leesik a hormon szinted, izgalmi állapot 0 lesz, és rossznak érzed amit tettél, mert tudod hogy nem természetes. hetero biztos nem vagy
2011. máj. 2. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
CSupor vagy öcsém! De a jövő p.inája a s.egg, szóval semmi gáz!
2011. máj. 2. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!