Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom rá, de aztán rosszul vagyok ejakuláció után. Miért van ez?
Nem feltétlen vagy meleg,és nem biztos,hogy az leszel inkább biszex nem gondolod?!Próbáld ki egy csajjal és ha nem megy nem kívánod na akkor vagy meleg!
21/N
Hallottál már arról a mondásról hogy azoktól a homokosóktol akik mutogatják magukat és kimennek az utcára táncolni csak azok roszabbak akik melegek és tagadják.
Ha az vagy akkor az vagy állítólag bizonyos pszcihologiai segitséggel le lehet szokni erről.
NIncs baj a melegekkel csak ne előttem csinálják meg ne velem akarják.
Azt gondoltam, de tizenmennyi?
Nekem is ugyanez az érzésem volt sokáig, aztán, amikor élőben találkoztam fiúkkal, eltűnt ez az érzés, mert megbékéltem magammal. Most ezt ne értsd úgy, hogy térítgetni akarlak, lehet, hogy te a végén hetero leszel. De emiatt vagdosni magad és bűntudatot érezni hülyeség, így csak a saját életed nyomorítod meg. Ha meg ténlyeg a fiúk érdekelnek, akkor szerintem pár év múlva te is elfogadod ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!