Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti mit elveztek abban hogy szex kozben annyira szoritjatok a csajotoknak a cicijet hogy masnapra belilul?
Én biztos nem szorítom,nekem az az első,hogy neki jó legyen,és nem hinném azt,hogy egy lánynak az esik jól,hogy szorongatják a mellét...Simogatni,tapogatni kell nem szorongatniű!Szerintem ne beszélj többesszámba!
Egyébként aki szorongatja egy lány mellét,az egy kanos köcshög,aki azt nézi csak hogy neki mi a jó,bár ebben nem tudom,hogy mi lehet jó egy férfi számára,a lányról nem is beszélve.
én 20 éves lány vagyok, az exem ugyanezt csinálta, sőt, néha csipeszt rakott a mellbimbóimra...
Akkor annyira elvakultan szerelmes voltam, hogy bármit csinált, eltűrtem, még azt is, amikor a krimpliszedővel akkorákat csapott a fenekemre hogy azt hittem felreped a bőröm...(és többször is csinálta, miután könnyes szemmel kértem, hogy ne.)
Most már tudom, hogy csak egy hülye p*cs, akit a szülei gyerekkorában sokat aláztak, és ezzel csak a nemlétező dominanciáját akarta kifejezni.
Az ilyen pasi nem férfi, nem tiszteli benned a nőt, nem vesz komolyan, és problémái vannak önmagával. (általában.)
Szerintem hagyd ott a P*csába, mert ha folytatja - bár el se kellett volna kezdenie -, csak felgyülemlik benned egy csomó feszültség...
+ tényleg egészségügyi bajaid is lehetnek tőle...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!