Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyivel másabb érzés gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel másabb érzés gumi nélkül a szex?

Figyelt kérdés
eddig gumival csináltuk, de elkezdtem fogamzásgátlót szedni és már csak 1-2 hét és mehet gumi nélkül. az érdekelne mennyivel másabb érzés? jobb?
2011. máj. 2. 16:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk nekem mindig azt mondták, hogy számukra ég és föld, és ezerszer jobb.

Nekem jobb anélkül, de nem érzek olyan hatalmas különbséget, csak jobb egy picit.

20L

2011. máj. 2. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb. Ég és föld.

22/F

2011. máj. 2. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Próbálj meg gumi nélkül, csupasz felnin biciklizni. Na az is más, meg ez is. Lifestyles skynből amúgy semmit nem érzel.
2011. máj. 2. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Én, bár lány vagyok, az ég és földre szavazok. Szerintem sokkal jobb. Gumival olyan, mintha műpénisz lenne bennem :S

19/L

2011. máj. 2. 17:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Kettő és fél egységgel...
2011. máj. 2. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Annyi a különbség, mint annál, hogy kibontod-e a túró rudit, mielőtt megeszed, vagy papírral együtt veszed a szádba.
2011. máj. 2. 17:12
 7/11 anonim ***** válasza:

foldi paradicsom ~ menyorszag

kepzeld el:p

2011. máj. 2. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Tetszik a túró rudis hasonlat, gratula a szerzőnek. Ja és egyetértek vele: engem gumis szexxel büntetni lehetne.

24N

2011. máj. 2. 17:52
 9/11 anonim válasza:
0%
Egy ideje gumi nélkül szexelünk a párommal mert fogamzásgátlót szedek. Nemrég beteg voltam és antibiotikumot kellett szednem így védekezni kellett ugye máshogy...hát nekem majdhogynem borzalmas volt...lifestyle-t vett a párom büdös is volt és ráadásul ki is dörzsölt...nem jó, fúj
2011. máj. 2. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
xd
2011. máj. 2. 20:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!