Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Spriccelős orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spriccelős orgazmus?

Figyelt kérdés

Simogattam a csiklómat orgazmusig, ami többször bekövetkezett, és orgazmus közben valami víznél valamivel sűrűbb, de nem hüvelyváladék sűrűségű, majdnem víztiszta anyag folyt ki a hüvelyemből, de nem lökésszerűen, tehát nem dőlt belőlem sugárban, csak kifolyt.

Létezhet az, hogy csikló orgazmustól ilyen legyen? Vagy ez valami más lehetett?

Ilyenem azthiszem még sosem volt.

29L

2011. máj. 2. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy hüvelyi orgazmus lett volna, mivel a G-pont a hüvelyben van, és te írtad, hogy csiklódat simogattad. Nekem 3. csiklóorgazmusom után már tócsa van alattam, lehet, hogy nálad is ez volt.
2011. máj. 2. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
16:32 remélem sokat iszol, mert 5-10% vízháztartás hiány már veszélyes.
2011. máj. 2. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:35

Nagyon humoros vagy. -.-"

2011. máj. 2. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
70%

A spriccelős orgazmusnál jövő lé nem fogja meg a lepedőt, teljesen víztiszta. Van akinél kifolyik, van akinél spriccel.

Mivel a kétféle orgazmus összefügg, nem a területi ingerléstől jön ki a folyadék hanem az orgazmus okozta összehúszúdástól.

2011. máj. 2. 18:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!