Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor "szendeszűz", vagy határozott nő?
Figyelt kérdés
Nem értem... Ha kedves és bájos vagyok, nem szólok egy szót se, akkor alapból befordulós, "nem izgalmas" csajnak vagyok titulálva, aki senkit nem érdekel. Viszont férfi ismerőseim úgy ismernek, aki az asztalra csap, ha valami nem tetszik. És ez utóbbi vagyok. Szóval inkább én viselem a nadrágot, persze csak akkor, ha tényleg megkívánja a helyzet. Ettől persze mások inkább meg se közelítenek, mert kinek kell egy "határozott nő".
Férfiak, most ez tényleg gond? Inkább nyomjam el ezt a dominanciát és legyek a fenti kezesbárány?
2011. máj. 2. 16:12
1/2 anonim válasza:
Legy onmagad....aki szeret ugy fogad el....
2/2 anonim válasza:
Semmit ne nyomj el. Nem is tudnád hosszútávon. A személyiséged te vagy magad, ne tagadd meg. Sok férfi számára vonzó egy határozott céltudatos nő. Amúgy nekem is az a zsánerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!