Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! A kivágotabb felső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A kivágotabb felső ribancos?

Figyelt kérdés
Én hs jó idő van szoktam kivágotabb felsőt hordani, meg rajtam amígy is kb minden felső kivágotnak tűnik mivel egész nagy mellem van. Most az a baj hogy páran már megszoltak hogy nagypn ribis, pedig nem annyira mély akivágásuk, és csak nyáron hordok, és persze nem miniszoknyával...
2011. máj. 2. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Dehogy az. Manapság már ez a divat. Nem kell bebugyolálva járni. Szerintem csini.

Esetleg ha már bugyi kilátszik miniszoknya alól mert olyan mini, meg egy szinte semmit fedő top. Na arra már lehet mondani.

2011. máj. 4. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Meg én például megértem hogy nem akar ilyen cuccokba járni mert ribis. Csak sajnálnám hogy ááh most ezért. Ha amúgy se szeretne ilyeneket hordani mert akármi az más.
2011. máj. 4. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy normális dekoltázs szerintem nagyon csinos tud lenni,egyáltalán nem ribis!

Csak mondjuk az a baj,hogy egyfolytában odavonza az ember tekintetét,és vannak olyan hölgyek akiknek ez nem tetszik.

:)

2011. máj. 4. 12:14
 14/17 anonim válasza:
Nem ribis. Ha jól áll, és jó idő van, nyugodtam hordjad. Nem tudom, aki leszólt, lehet hogy csak provokálni akar, vagy irigykedik.
2011. máj. 4. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire van kivágva :)
2011. dec. 23. 18:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Irigyek.Tök jó hordjad csak,olyan ritkán látni csinos lányt,főleg szépen kirívóan felöltözve.Én imádom a kirívó nőket,főleg ha hordadsz miniszoknyát is.

24f

2012. febr. 3. 23:09
 17/17 anonim válasza:
Ha nem annyira van kivágva, hogy a mellbimbód is látszik, akkor az NŐIES. :) És nem ribancos.
2012. febr. 3. 23:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!