Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szexre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a szexre?

Figyelt kérdés

Tudom van ilyen kérdés, de tuti tippek kellenek!! ;)

Van egy csaj ismerősöm (nem barát, csak köszönőviszony), nem egy qrva, de imád kufircolni! És haverom mesélte hogy a csaj egyfolytában csak akarná! Haverommal jártak és ő mondta!! És a haverom mivel bejön a csajnak, megkérdezte tőle, hogy akar-e egyet kettyinteni!! Imádja a szexet!!

Szóval az a lényeg, hogy a haver meg mondta hogy ha jól csinálom simán lefeküdne velem a csaj, mivel bejövök neki én is!! És ehhez kellene segítség, hogy hogyan vezessem rá szépen a témára...már ki vagyok éhezve barátnőm meg nincsen!! Tehát segítség kellene..egy pár jó tanács...mivel izgathatnám fel a legjobban szóban is?? :D A csaj amúgy 17 éves, és imád smárolni is!! Tehát csak tőlem függ, dobáljátok please a tanácsokat!! ;) Amúgy barátnőnek nem akarom...csak így baráti helló szex!! ;)

2011. máj. 2. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem qrva, de imád össze vissza BAAAAszni. Remek.
2011. máj. 2. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:

"És a haverom mivel bejön a csajnak, megkérdezte tőle, hogy akar-e egyet kettyinteni!!"

Úgy értem, hogy a csaj kérdezte meg a haveromtól, hogy nem kefélnének-e?? :D

2011. máj. 2. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne vágj bele ilyen kalandokba elsőre. Inkább várd ki az igazit. Ez nem lenne jobb egy kiadós farokverésnél, és még csak jó fej sem leszel tőle.
2011. máj. 2. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én csak egy dolgot javasolok: gumi gumi gumi. Aki 17 éves és ennyit szexel az meggondolatlan és összeszedhetett már egy csomó mindent. Szóval csakis gumival.

Amúgy meg áthívod "filmezni", érteni fogja. Vagy ha nem, akkor ott megérti, és eldönti mit reagál.

2011. máj. 2. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:
igazad van :D nem krva csak ribanc, mert ingyen csinálja :D remélem valami jó kis fertőzést elkapsz tőle..
2011. máj. 2. 16:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!