Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok milyen csajokat kedvelnek? A hajszálvékony lányokat vagy a teltkarcsúakat mint pl én?
Figyelt kérdés
én nem vagyok az a vékony alkat, de kövér sem! 174 cm vagyok. 67 kg és 16 éves vagyok! barna haj barna szem. ha valaki írni akarná h képet akkor adok msn- t egy kép miatt :) Kicsit visszafogott vagyok..és lehet h ezért nincs senkim vagy mert egyszerűen ronda vagyok.2011. máj. 2. 15:08
1/29 anonim válasza:
valaki ezt kedveli valaki azt. ha úgy érzed ronda vagy akkor mások is így fogják gondolni az egyszer biztos...
3/29 A kérdező kommentje:
Nem úgy érzem! csak megfordut a fejemben. de kíváncsi vagyok h a férfiaknak mi tetszik.
2011. máj. 2. 15:13
4/29 anonim válasza:
Ha küldesz képet szívesen mondok őszinte véleményt!
6/29 anonim válasza:
én azokat szeretem akin van mit fogni :) én speciel fiú vagyok 180 cm és 71 kg :D küldenél egy képet megmondanánk
7/29 A kérdező kommentje:
Küldjetek privit és elmondom az msn címem :D és kép :P
2011. máj. 2. 15:17
8/29 anonim válasza:
én azt lájkolom ha van mit fogni egy nőn
egyébként képt, me így nem tudjuk megmondani..
9/29 anonim válasza:
szia...
sajnos én is ugyan ezekkel a gondokkal küzdök...:(
Lány/16
10/29 A kérdező kommentje:
mondtam h privit :)
2011. máj. 2. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!