Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljaK? Ha meglátta?
Figyelt kérdés
Egyik nap elkezdtem a napi adag masztit üres házban az emeleten.Nem hallottam hogy anyám hazaért de nem is jött fel szerencsére csak a kistesóm és látta mit csinálok.Ordibálva futott le hogy az XY "fogta a kukiját".Azóta nem merek lemenni mert félek attól hogy hogyan reagálnak rá a szülők.2011. máj. 2. 14:28
1/12 A kérdező kommentje:
jav.: az egyik nap = az tegnap volt
2011. máj. 2. 14:30
2/12 anonim válasza:
Hát pedig ezzel csináltál a legnagyobb hülyeséget, hogy nem mentél le. Anyád azóta gondolkodott, az is biztos. Ha lementél volna egyből, és kivágtad volna magad valamivel, akkor most nem kéne ilyeneket rágódni.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lemehetsz szüleid is voltak fiatalok és biztos csináltak ilyeneket... meg am. is a kistesod csak azt mondta h. fgotad a "kukidat" akár lehet csak megfogtad nem kell rögtön rosszra gondolni elég ha te tudod miért fogtad meg. De mondom szüleid se hiszem h.azzal fognak letámadni h. fiaam te masztiztál mert az nekik is kínos lenne. Am. tanácsolom h. máskor zárd be az ajtót vagy asztal alatt csinálj ilyneek stb. és akkor tesod nem látja meg.
4/12 anonim válasza:
Tegnap óta fenn kuksolsz a szobádban, enni sem ettél?
Nem hiába mondják, hogy a szex egy kikésziti az embereket:-)
Sehogy nem fognak rá reagálni - ha van egy kis eszük - mintha nem is tudnának a dologról, te pedig menj le enni.
5/12 szamóca. válasza:
szerintem nem fogják levágni a kukidat láncfűrésszel.
mindenki maszturbál, és mindenki anyukája tudja is ezt, nemhiszem hogy kiváltképp meglepődött volna.
6/12 A kérdező kommentje:
biztos tudja hogy mit csináltam,másik dolog amitől még jobban félek lemenni hogy ilyeneket látott a tesóm aki pár éves és anyámék biztos nem örülnek ennek
2011. máj. 2. 14:36
7/12 A kérdező kommentje:
14:35 ez ilyen kétlakásos féle ház,szóval van fent konyha meg fürdő is. Kaja,pia meg mindig van dugiba :D
2011. máj. 2. 14:38
8/12 anonim válasza:
Emiatt ne aggodj pont ez a jó ha pár éves és még csak az tudja h. kuki meg nuni akkor nincs baj.. nekem is van egy kis öcsém aki most 3éves tudja h. kuki meg nuni és fürdött már velem együtt és nem állt meg a fejlődésbe és semmi baja nem lett és szüleid se fognak emmiatt leszidni h. tesod látta a kukidat:D 14:33-as voltam. 14/L
9/12 A kérdező kommentje:
14:39 csak ne utánozzon ennyi idősen :D
2011. máj. 2. 14:42
10/12 anonim válasza:
Én nem utánzom az urat csak fürödtem az öcsimmel mert voltam olyan kedves vigyázni rá mikor anyuék elmentek:D by:14:39-es;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!