Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak hölgyek válaszát várom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak hölgyek válaszát várom. Mit értenek a nők abban hogy a férfi legyen az ágyban "hogy legyen férfi, hogy tudja mit kell csinálni" egy nővel? Csak hölgyek válaszát várom.

Figyelt kérdés
Azt hogy figyelmes legyen meg megértő.Ha van még más is akkor osszátok meg:)
2011. máj. 2. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy irányítson, mi hadd éljük bele magunkat ebbe a félpasszív állapotba. Szóval ismerje fel hogy hol a legjobb az érintése, vegye észre, ha nem jó, amit csinál, és érezzük, hogy ő vezet. Ez távolról sem azt jelenti, hogy a nő nem csinál semmit, hanem azt jelenti, hogy a férfi a domináns. Nem véletlenül hívják a mai napig családfőnek a férfiakat :)

Egyébként nem sok olyan férfi van,akit én most fent jellemeztem, de bármelyik tud ilyenné válni, ha akar.

2011. máj. 2. 13:46
 2/9 Kingaa1 ***** válasza:
hat en ezt mashogy ertem... en pl nem szeretem hogyha mindenkepp arra megy ki h nekem ne fajjon:(
2011. máj. 2. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Az is igaz, hogy sokan túlzásba viszik a lovagiasságot, csak arra figyelnek, hogy a másiknak jó legyen.Ez már a másik véglet. Mindkét fél ugyanannyira fontos, mindkettőnek jónak kell lennie, nem csak kizárólag a másiknak vagy kizárólag magunknak.
2011. máj. 2. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

pl. hogy- ne kérdezgesse, hogy te akarod?

- legyen határozott és ne tutyimutyi

- "döngessen" bele rendesen az ágyba

- azt se kérdezgesse folyton, hogy jó így neked?nézzen rám, látnia kellene, jó-e,vagy sem!)

Hát ilyesmi!

33/N

2011. máj. 2. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Az utolsóval is maximálisan egyetértek, megőrjítene engem is, ha állandóan kérdezgetné, hogy jó ez neked,meg hogy akarod-e. Nem vagyok szerencsétlen szólok,ha nem tetszik valami.
2011. máj. 2. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Bár fiú vagyok, de a kérdésedre a válasz: azt még ők se tudják! Bármit csinálsz úgyse jó, de ez nem csak az ágyban van. Ha nem elégited, ki őket béna vagy. Ha van benned szándék és próbálkozol túlzásba viszed a szexet. Én mindig odafigyelek a csajra, hogy jó legyen neki is nekem is, de főleg neki. Egyszer azt vettem észre magam, hogy a volt barátnőm már a kezét harapdálja. Megkérdeztem tőle és el van folyva, tisztára mitha élvezne. Megkérdeztem, hogy ennyire élvezi? Azt mondta, hogy nem, ennyire fáj neki. Mondtam neki, hogyha valami nincs rendben, akkor szóljon és másképp csinálom vagy mondja el, hogyan szeretné, mert végül kitalálni nem tudom, mi a jó neki, mert nem mindenkinél válik be ugyanaz a technika. Erre azt mondta, hogy: jó. Legközelebb, ugyanaz a sztori, kérdezem közben, hogy jó-e neki, ő mondja, hogy minden jó csináljam csak, de úgyanúgy fájt neki. Amikor én szerettem volna keményebben, akkor ő nem. És forditva, de soha nem szólt volna, hogy mikor melyik legyen. De utána a fejemhez vágta, hogy miért támadtam le úgy. Meg utóbb megtudtam, hogy ki volt akadva, mert nem találtam a G pontját, de egyszer nem segitett volna megkeresni. De lemerem fogadni, hogy oltott a barátnői előtt, milyen béna vagyok, hogy még azt se találom meg. Szóval erről ennyit.
2011. máj. 2. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem soha nem voltak egy kapcsolat kezdetén olyan elvárásaim, hogy az illető férfi azonnal pontosan tudja, mi is a jó nekem, mit kell velem csinálni, hiszen lehet az is, hogy előttem olyan nőkkel volt, akiknek mások voltak az igényei.

Szerintem ennél fontosabb az odafigyelés a másikra, a másik igényeinek figyelembevétele. Abból általában rossz nem sülhet ki. :)

2011. máj. 2. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Keresse a kegyeimet, elégítse ki a vágyaimat, de legyen egészségesen önző, kezdeményező.
2011. máj. 2. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudja töviről hegyire a szexuális aktus minden jelenetét megvalósítani ami lejátszódik az agyában.Persze normálisan...

Nagyon fontos a jó kezdés szexnél.Előtte mindenképp kell a kedvesség,az izgalom,az izgatás,a kényeztetés.Ezt csókokkal,érintéssel,simogatással,taperolással,fenékmarkolászással,mellpuszilgatással,óvatos levetkőztetéssel és hosszú csókolózással lehet csak elérni.Ezek után már bármi is történjék,az biztos hogy szuper lesz!

2011. máj. 2. 17:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!