Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hölgyek válaszát várom. Mit értenek a nők abban hogy a férfi legyen az ágyban "hogy legyen férfi, hogy tudja mit kell csinálni" egy nővel? Csak hölgyek válaszát várom.
Hogy irányítson, mi hadd éljük bele magunkat ebbe a félpasszív állapotba. Szóval ismerje fel hogy hol a legjobb az érintése, vegye észre, ha nem jó, amit csinál, és érezzük, hogy ő vezet. Ez távolról sem azt jelenti, hogy a nő nem csinál semmit, hanem azt jelenti, hogy a férfi a domináns. Nem véletlenül hívják a mai napig családfőnek a férfiakat :)
Egyébként nem sok olyan férfi van,akit én most fent jellemeztem, de bármelyik tud ilyenné válni, ha akar.
pl. hogy- ne kérdezgesse, hogy te akarod?
- legyen határozott és ne tutyimutyi
- "döngessen" bele rendesen az ágyba
- azt se kérdezgesse folyton, hogy jó így neked?nézzen rám, látnia kellene, jó-e,vagy sem!)
Hát ilyesmi!
33/N
Nem tudom, nekem soha nem voltak egy kapcsolat kezdetén olyan elvárásaim, hogy az illető férfi azonnal pontosan tudja, mi is a jó nekem, mit kell velem csinálni, hiszen lehet az is, hogy előttem olyan nőkkel volt, akiknek mások voltak az igényei.
Szerintem ennél fontosabb az odafigyelés a másikra, a másik igényeinek figyelembevétele. Abból általában rossz nem sülhet ki. :)
Tudja töviről hegyire a szexuális aktus minden jelenetét megvalósítani ami lejátszódik az agyában.Persze normálisan...
Nagyon fontos a jó kezdés szexnél.Előtte mindenképp kell a kedvesség,az izgalom,az izgatás,a kényeztetés.Ezt csókokkal,érintéssel,simogatással,taperolással,fenékmarkolászással,mellpuszilgatással,óvatos levetkőztetéssel és hosszú csókolózással lehet csak elérni.Ezek után már bármi is történjék,az biztos hogy szuper lesz!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!