Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek is gusztustalan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gusztustalan, ah egy csajnak/pasinak ki van szívva a nyaka?

Figyelt kérdés
egyik osztálytársamnak folyamatosan kiszívja a barátja a nyakát, tudom, hogy semmi közöm hozzé, de ha kék, zöld a nyaka csak akkor köti föl a haját máskor meg mindig kiengedve hordja, és dicsekszik,hogy "jajj nem is akartam, hogy kiszívja, de nem birtunk magunkkal" Nah ez már szerintem irtó szánalmas!
2011. máj. 2. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez buta játék. Ha mégis előfordul, inkább takarja el az ember, Az kettőjükre tartozik.
2011. máj. 2. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Amit írtál az tényleg szánalmas, de amúgy nem érdekel ki mit csinál. Nekem nem gusztustalan.
2011. máj. 2. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen"látod van pasim, ill.nőm" dolog csak pubis korban gyakori! Felnőttként már senki sem érzi szükségét, hogy "megjelölje" a párját!

És igen, szánalmas és gyerekes!

2011. máj. 2. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Önmagában a kiszívás is szánalmas,az, ha valaki mutogatja még inkább. Olyan meg nincs, hogy valaki nem bír magával, ez nem szexuális megnyilvánulás, semmi köze hozzá.
2011. máj. 2. 13:43
 5/10 Darcy01 ***** válasza:
Nem gusztustalan, de nagyon gyerekes amit az osztálytársad csinál.
2011. máj. 2. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Most mitől gyerekes, hogy ha valaki szereti a másik nyakát kiszívni?:D Az más kérdés, hogy az már tényleg szánalmas, hogy direkt! mutogatja. - ez már gyerekes.

A nyakkiszívás önmagában nem az. Mindenkinek van valami gerjedni valója, amit szeret.

2011. máj. 2. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Van itt még esetleg valaki, akit az izgat fel, hogy vérfoltosra szívják a nyakát? Vagy, ha Ő szívhatja másét?Ja! És 18 év felettiek válaszoljanak!

Mert engem az tud izgatni, ha csókolgatja nyakamat, de hogy kék-zöld foltosra szívja...?!, hát az nem!

2011. máj. 2. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:

"Mert engem az tud izgatni, ha csókolgatja nyakamat, de hogy kék-zöld foltosra szívja...?!, hát az nem!"

Van akit ez izgat, persze bizonyos határokon belül érdemesebb.. De ha kék zöld foltokra és ő élvezi akkor csinálja azt. Egy kicsit a fájdalomra gerjed ennyi. Semmivel sem különb a többi fétistől.

2011. máj. 2. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:

vámpírok -.- haljanak éhen? -_-"

Penge csaja

2011. máj. 2. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha kiszívják és azt is, ha én szívom ki. Az viszont, hogy valaki mutogatja, az szánalmas. 22/F
2011. máj. 2. 14:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!