Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány percig tart nektek egy szeretkezés, hogy szeretitek? Hány perc után akartok elélvezni és utána mennyi pihi és hány menet legyen összesen?
Az időtartam mindig kevés, a szünet közte mindig sok és a menetek száma is mindig lehet több.
24/L
Változó. Ha gyorsra sikerül (kb. 15 perc),akkor jellemzően van egy második menet is,ami hosszabb (kb. 40 perc). Ha alapból hosszú,és már késő van, akkor csucsu, és reggel megint egy. Általában hamar elmegyek, (5-10 perc), aztán a végén még egyszer,a barátommal együtt. Az,hogy hány menet,sok mindentől függ, idő mennyi van rá, illetve ha erősen csináljuk fáj a hüvelyem,akkor pihentetni kell. Szóval sok mindentől függ a dolog.
22/L
ha szeretkezésről beszélsz akkor azt nem percekben kell mérni
ha csak sexről az más
nincs olyan h hány perc kell
minden alkalommal más
van mikor elég egy gyors menet a kocsi hátsó ülésén
vagy h egy egész nap is kevés rá
és h tudd a szexuális izgalom görbéje más a nőknél és más a pasiknál
a pasiknál élvezés után ált leesik az izgalmi szint ezért többi idő kell neki8ek h újra akció kész legyen
míg a nőknél lassan csillapul le tehát nekik nem kell "pihi" ezért is van olyan h sorozatos orgazmus :-P
Igen,a szeretkezés és a sima szex külön téma.
Nálam a "csak szex" minnél gyorsabban fejeződjön be,ahogy mondanák a fiatalabbak,gyorsan zavarjuk le.
De a szeretkezés más. Viszont,az is hangulat függő dolog.
De ha nagyon van kedvem hozzá,akkor akár több órán át is eltarthat. Volt olyan, hogy 1 szeretkezés,azaz egy menet eltartott hajnali 3-4 óráig is. Persze közben pár pihi,pár cigi :)
De volt egy fiúm akivel viszont 2-3 óra alatt megvolt a 7 menet.
Az nem olyan jó.
A minőségi,tartalmas szex a legjobb.Szerintem...
26/N
A minőségi,tartalmas szex a legjobb.Szerintem...
Nálad a pont!
Mi kb egy ora orál,de a maximumot kihuzva egymásbol,majd kb fél ora max egy ora aktus.
De van mikor hihetetlen helyzetekben kivánjuk meg egymást és az izgalom ..az adrenalin ..gyorsabban segit rajtunk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!