Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy érett testű 16 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érett testű 16 éves csajszinak aki nem szűz annak is lehet nagy egy kb 19 cm hosszú és kb 5 cm vastag pénisz?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy előfordulhat hogy fájni fog neki és nem lehet benyomni normálisan a puncijába?Van olyan póz amiben nagyobb esély van arra hogy könyebben menjen mint nehezebben?És ha igen melyik az?
2011. máj. 2. 13:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet nem lehet tövig nyomni senkinek.
2011. máj. 2. 13:38
 2/16 A kérdező kommentje:
És ha könnyen fog tágulni van olyan póz ami megfelelő lesz neki is?
2011. máj. 2. 13:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy milyen mélyre nyomod, hanem hogy hogyan. Ez a méret azért már lehet kellemetlen. A póz meg csajonként változik.
2011. máj. 2. 13:42
 4/16 A kérdező kommentje:
Akkor ha lassabban nyomom egyre be akkor kissebb az esély arra hogy fájjon neki?
2011. máj. 2. 13:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Eseteleg kérdezgessed Tőle, mikor lassan, lassan nyomod neki befelé?!
2011. máj. 2. 14:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen az biztos jól esik majd neki ha megkérdezem hogy jó meg fáj e stb.
2011. máj. 2. 14:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Egy figyelmes pasi figyeli a lányt és azonnal korrigál, vagy abbahagyja, ha látja, hogy épp fájdalmat okoz, és igen, a lány se csak némán tűrjön, meg feküdjön kukán, mint egy fadarab, hanem irányítsa a pasit.
2011. máj. 2. 14:30
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom előre ő mennyire fog irányítani max irányítok én mondjuk jobb lenne ha ő is irányítana mert neki van tapasztalata nekem még nincs de nemhiszem hogy egy fadarab lenne akkor sőt:)
2011. máj. 2. 14:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha ő tapasztaltabb nálad, azt úgyis észreveszi, és irányít, de te is mondhatod neki, hogy nyugodtan szólaljon meg, nem gáz az.
2011. máj. 2. 14:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Ha nem jó neki valami azt szerintem biztos fogja mondani meg a hangjából ez kiderül sztem:)Nekem tuti jó lesz ez nem kérdés de bízom benne neki is:)
2011. máj. 2. 14:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!