Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tehát, ha szex közben máshol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehát, ha szex közben máshol jár az eszem, akkor sokáig bírom?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy még három csajra gondolsz, vagy a FTC-Ute meccsre.
2011. máj. 2. 12:15
 2/11 A kérdező kommentje:
a magyar futballt nem szeretemxD:D
2011. máj. 2. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
nálam igen :)
2011. máj. 2. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy csak velem van a baj, de ki franc tud másra gondolni amikor épp a barátnőjét döngeti?:D

Nálam nem vált be ez a gondoljunk másra dolog.

2011. máj. 2. 12:24
 5/11 szamóca. ***** válasza:

najó de ne szólalj meg közbe hogy "össze kell szedni a kutyaszart" vagy hogy "menni kell megfürdetni a nagyit"...

nem tudom. én nem akarok másra gondolni szex közben, de hát nekem mázlim van mert nő vagyok:D

2011. máj. 2. 12:24
 6/11 A kérdező kommentje:
de, nekem is ez az 1 kételyem van, hogy-hogyan tudnék másra gondolni?xD
2011. máj. 2. 12:26
 7/11 szamóca. ***** válasza:
44%

tegyél egy plakátot a plafonra amin széttrancsírozott emberi test van összesz*rva elefántok által.

...de jól válogasd emg a barátnőid, ezt csak kevesen néznék be:D

2011. máj. 2. 12:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Mikor együtt vagyok a barátnőmmel, nekem is nagyon nehéz másra gondolnom. Úgyhogy marad a sok szünet, pózváltás stb...
2011. máj. 2. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha máshol jár az eszed akkor nem is élvezed,inkább tartson rövidebb ideig de az legyen jó:-)

Inkább tartson 30perc helyett egy menet a párommal 15percig minthogy a 30perc alatt az "unott"fejét lássam!

21/N

2011. máj. 2. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Hidd el attól még élvezi, sőt én pl szeretem minél tovább visszatartani (minden mazoizmus nélkül) jól esik. Nálam a bevált módszer az ABC ismételgetése szavakkal(Alma, Baba, Ceruza, Demotivál stbstb)
2011. máj. 2. 18:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!