Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy leplezitek, hogy áll a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy leplezitek, hogy áll a farkatok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 11:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A kérdező lány hogy ennyire tudni akarja?
2011. máj. 2. 11:44
 2/13 anonim ***** válasza:
azt szoktam hazudni h zseblámpa, vagy banán van a gatyában. és eljátszom a hülyét, h nem tom hogyan került oda.
2011. máj. 2. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Sehogy. Felesleges...
2011. máj. 2. 11:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Dehogy leplezem, büszke vagyok rá!
2011. máj. 2. 11:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha lehet ülve maradok:

"Egy tanulmány felhívta rá a figyelmet, hogy a miniszoknyák hosszát nem szabad tovább rövidíteni, mert a nők nem fognak tudni leülni a férfiak meg nem tudnak majd felállni".

Amúgy farmerben, esetleg szűk boxerben nem olyan feltűnő. Ha tudom, hogy sor kerül majd valószínűleg rá, szűket veszek. Testtartással is lehet leplezni vagy figyelemeltereléssel, pl. vadul gesztikulálsz.

2011. máj. 2. 11:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Seogy vazze...egyszer még a buszon is ülve kellett maradnom..Továbbmentem 2 megállót.XD
2011. máj. 2. 11:57
 7/13 anonim válasza:
Hát boxerban, tesiórán elég szívás tud lenni. :D Szerintem nem véletlenül különítik el a lányokat tesin :D
2011. máj. 2. 12:18
 8/13 anonim ***** válasza:

ha farmerban vagyok ált. abba a zsebbe teszem a kezem amerre van a füytkös, esetleg lejjebb igazíom a pólóm/pulcsim hogy kevesebb láttszon:D

F17

2011. máj. 2. 13:24
 9/13 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha felfelé állítod és kidugod kicsit hogy nyomja a testedhez a nadrágod és figyelsz hogy a polo nehogy elmozduljon és kikacsintson Vili :D
2011. máj. 2. 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:
XD
2011. máj. 2. 19:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!