Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 éves fiú vagyok és biztos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú vagyok és biztos vagyok benne hogy fitymaszűkülete van de nem tudom mit csináljak vagy hova menjek vele! Mi legyen?

Figyelt kérdés

Vas megyében Szombathely környékén lakom, tizedikes vagyok de tizenegyedikbe lesz ilyen vizsgálat, viszont én nem akarom ezt megvárni! Valaki segítsen hogy hova lehet ilyennel menni!

THX

2011. máj. 2. 10:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
Elmésza legközelebbi kórhába és megkérdezed h mi a teendő!
2011. máj. 2. 10:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Megvárod,és beutalnak szak rendelőbe.Ne szégyeld!!
2011. máj. 2. 10:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem szégyellem és nem is zavar csak elvileg ezt minél hamarabb kell megcsinálni, és én sem akarom húzni! De leeht h megvárom azt a vizsgálatot! Kb 7 hónapot kell várnom!
2011. máj. 2. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne várj addig!

Menj el a háziorvosodhoz, mondd el, mi a helyzet/gyanúd. Ő majd elmondja, mit kell tenned- és szakorvoshoz fog küldeni.

2011. máj. 2. 11:14
 5/13 anonim válasza:

Szerintem se kéne addig várnod.

Ha tényleg fitymaszűkületed van, akkor nem tudod hátrahúzni a fitymádat, így rendesen tisztán tartani sem tudod és elfertőződhet ha sokáig vársz vele (mondjuk úgy 7 hónapot).

Ja, és még nagyon érzékeny is, így a vizeletürítés sem olyan kellemes.

2011. máj. 2. 11:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan vetted ezeket, a vizeletürítés kellemes, nem érzékeny, és ha nincs merevedésem hátra tudom húzni és tudom tisztítani!

Ennyi!

2011. máj. 2. 11:37
 7/13 anonim ***** válasza:
úgy tudom h az ilyen sulis vizsgálaton az alsónadrágot nem kell levenni, így nem tapizzák végig a farkad. (eddig kétszer volt nálunk orvosi vizsgálat és ezen a téren nem vizsgáltak meg senkit sem). Amúgy nem biztos h fitymaszűkület. lehet h csak fitymaletapadás, amit nem kell műteni, hanem a doki hirtelen felrántja (nálam is ez volt 7 éves koromban. mit ne mondjak, nem volt kellemes érzés, de 10 mp-re rá már semmit sem éreztem). urológiára kell menni ilyennel, ha jól tudom oda nem kell beutaló. tudom elég cikinek érzed (pedig nem az) de szólj a szüleidnek.
2011. máj. 2. 11:38
 8/13 anonim ***** válasza:

"s ha nincs merevedésem hátra tudom húzni és tudom tisztítani"

hát akk tuti nem fitymaszűkületed van.

előző voltam.

2011. máj. 2. 11:40
 9/13 A kérdező kommentje:

Egyébként nem olyan súlyos hogy nem tudom hátrahúzni egyáltalán, hátratudom húzni csak nem eléggé!

Egyébként de, a doki meg fogja nézni azt is mondta a tanár, és mondta hogy jó is, mert inkább most derüljön ki higy valakinek fitymaszűkülete van mind 5 év múlva!XD

2011. máj. 2. 11:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem akk lehet hogy csak letapadás vagy mi én nem értek hozzá!
2011. máj. 2. 11:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!