Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a szűznek hazudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz a szűznek hazudom magam?

Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok és gyakran szoktam azt csinálni hogy mikor egy lánnyal már kezdünk intim közelségbe kerülni, akkor elejtem neki hogy én még szűz vagyok.Ettől az esetek jelentős részében sokkal hamarabb a tárgyra lehet térni és a lány is sokkal odaadóbb lesz.Ez nagy bunkóság vagy azért megbocsátható?
2011. máj. 2. 09:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
5%
Simááán...
2011. máj. 2. 09:07
 2/22 napietus ***** válasza:
100%

érdekes taktika :) de szerintem hülyeség.

29/N

2011. máj. 2. 09:08
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Igazi kavarógép lehetsz. Valószínűleg az élet más területén is hazudozol a könnyebb boldogulás érdekében. Jobb ha erről leszoksz.
2011. máj. 2. 09:10
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi haszna. Ha valaki odaadó, akkor is az lesz, ha már nem vagy "álszűz".
2011. máj. 2. 09:10
 5/22 anonim ***** válasza:
14%
Hülyevagy?Ha használ akkor alap,hogy bejátszod,és ha emellé gyengéd is vagy a csajjal,az nemhogy nem bunkóság,de egyenesen megváltás neki.
2011. máj. 2. 09:29
 6/22 anonim ***** válasza:
28%
ezlemaradt: 9:10 te egy igazi luzer lehetsz bizonyára az élet más területein is megannyi lehetőséget szalasztasz el...viccen kívül a csajnak ezzel lesz egy szűz pasija,akinek sokkal könnyebb megnyílni ez neki is jobb.és amikor arra kerül a sor kellemesen csalódik majd,hogy nahát a szűz pasi nem is olyan balfék,mint ahogy azt várná...
2011. máj. 2. 09:33
 7/22 anonim ***** válasza:
88%

Gábor Bond válasza:

"ezlemaradt: 9:10 te egy igazi luzer lehetsz"

Kedves Gábor, én egy nő vagyok és baromira nem tudom értékelni a hozzád hasonló felszínes képmutató kis k*csögöket. Szerencsére már messziről kiszagolom ha egy ilyen próbál nyomulni, és elhajtom melegebb éghajlatra. Mert én a férfiakra bukom, nem a hozzád hasonló nyomorultakra.

2011. máj. 2. 09:46
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek az utolsóval. Gusztustalan egy húzás. És nagyon, nagyon egyetértek azzal, hogy aki ilyet meg mer csinálni, az az élet más területein is simán, szemrebbenés nélkül is hazudik.

És, ha ezzel a lánnyal együtt leszel akár évekig...beleszeretsz? Egy kicsit sem lesz bűntudatod, hogy ilyet hazudtál neki? Vagy mi van, ha kiderül?

2011. máj. 2. 09:52
 9/22 napietus ***** válasza:
100%
mondjuk én nem haragudtam volna meg egy ilyen hazugságért egy pasira, ha kiderül később, csak kinevettem volna, és nem vettem volna soha többé komolyan...szóval futó kalandoknál beválhat, de ha komoly kapcsolatot tervezel majd, akkor inkáb ne vesd ezt be. nevetségessé teszed magad, és után anagyon nehéz lesz a másik fél tiszteletét újra kivívni.
2011. máj. 2. 09:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést.

Mitől tér a nő jobban tárgyra, ha szűznek hazudod magadat?

Nem értem ezt a hülye odaadó dolgot sem.

2011. máj. 2. 09:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!