Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 5,1 cm átmérőjű pénisz milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5,1 cm átmérőjű pénisz milyen vastagnak számít?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre!
2011. máj. 2. 01:43
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem az 51 mm-es kategóriába sorolható.
2011. máj. 2. 03:06
 2/8 Tyler913 ***** válasza:
Igen,eleg vastag az mar.Talan tulsagosan is,de ezt majd megmondja a lany (?),akivel egyutt vagy.Ha viszont pasival akarsz egyutt lenni,oda mar kell egy seggtagito:)
2011. máj. 2. 05:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, milyen mérőeszközzel lehet mm pontossággal megmérni. :)) És ez a legvastagabb, legvékonyabb pontja, vagy átlagolt?
2011. máj. 2. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez végre engem is érdekelne, hogy mérik az átmérőt. Ha nagyjából kör kerületével számoljuk (ami nem hiteles, de könnyebb elképzelni), akkor ez egy 1,62 cm átmérőjű pénisszel van dolga valakinek.
2011. máj. 2. 15:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat átmértem a legvastagabb pontnál ilyen papír mérőszalaggal az 16 cm volt utána elosztottam 3,14-el és így megkaptam a 5,09-et ami kerekítve 5,1 cm :)
2011. máj. 2. 15:18
 6/8 anonim válasza:
Biztos vastag, a sugara minden esetre 2,55 cm. XD
2011. máj. 3. 21:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod ! :)
2011. máj. 3. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem is pont ilyen :D
2011. júl. 13. 21:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!