Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért van? :/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van? :/

Figyelt kérdés

A barátommal egymásnak estünk, kívántuk egymást, semmi gond nem volt... az én részemnél se volt semmi gáz... mikor csókolóztunk is volt meredése és igazából ez volt az első érintkezésünk intimebb szempontból... de mikor én felé hajoltam, hogy na most én jövök... akkor hirtelen nem volt semmi... nem állt fel.. szerintetek ez miért van ! Soha nem fordult vele még ilyen elő.. és impotens sem lehet mivel még felállt neki mikor belekezdtünk.

Értelmes válaszokat szeretnék, nem olyanokat hogy biztos elment tőlem a kedve mert csúnya vagyok... pls!

2011. máj. 2. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet valami nem izgatta vagy már nem kivánta
2011. máj. 2. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Merevedési probléma akkor is lehet, ha túlzottan ideges, vagy más okokból( más problémák, lelki dolgokra gondolok)

Idegesség, feszültség, bármi lehet. Masszírozd, simogasd, lazítsd el:) Tegyél fel chill zenét és utána írd meg, mi volt:)

2011. máj. 2. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt először olyan h nem állt fel mert nagyon ideges voltam hogy minden rendbe legyen. Aztán szégyelltem magam és eljött egy sátorozás idő amikor a baráti társasággal mentünk. ők elmentek csónakkal kicsit messzebb horgászni . mi meg kettesben maradtunk és a horgászbotokat úgy hagytuk . bementünk a sátorba és letepert és onnan nem volt visszaút .lehet h azért mert az egész spontán jött . Így most már jobb h így vessztettem le a szüzeségemet mint úgy hogy előre megtervezett dolog lett volna. De nektek is sok sok sikert :DDDDD
2011. máj. 2. 07:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek !!! :)

Szerintem az idegességes dolog,szerintem félt kicsit hogy mit szólok hozzá. meg nagyon sokat gondolkodik és idegeskedik, és igen nála is ez volt :S marcangolta magát meg bocsánatot kért tőlem TÖK FELESLEGESEN, mert engem nem érdekelt hogy ez volt, csak ne marcangolja magát.. :/

2011. máj. 3. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Örömmel tudósítok hogy már semmi probléma nincs köszönöm szépen mindenkinek és igen az idegességes dolog volt :) Köszi tényleg !
2011. júl. 20. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!