Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Esemény utáni tabletta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni tabletta?

Figyelt kérdés

Hello!

Mielött elkezdeném a történetet, azelött mondom, hogy a barátommal mindig védekezünk, sosem csináltuk még gumi nélkül.

Szo,bat éjszaka kiszakadt a gumi, a barátom észrevette, de valószínűleg jött már sperma, az ágyra elég sok ment, de nem tudjuk, hogy belém is ment-e.

Rögtön az esemény utáni tablettára gondoltunk, ma délután voltunk az ügyeleten, de azt mondták ők nem írhatnak fel.

Azt olvastam, hogy minél később veszem be annál kevesebb esély van rá, hogy hat. Akkor ha holnap reggel beveszem, az még belefér??:/

A mellékhatásoktól iszonyatosan félek, olyanokat olvastam hogy 4-5 hónap alatt jött rendbe a szervezetük embereknek...

ha nőgyógyászatra megyek, akkor meg is vizsgálnak, vagy csak felírja?

Holnap azt terveztük, hogy uszodába megyünk, ha reggel beveszem, akkor inkább hagyjuk ki??

Van még valami, amitől tartanom kell ezzel kapcsolatban?

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.

16/L,16/F

2011. máj. 1. 21:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha 72 órán belül veszed be nem lesz semmi gáz.

Egyéntől függ, nekem például nem lett tőle semmi bajom, menzesz is napra pontosan jött meg. De azért én a helyedben nem mennék uszodába, ki tudja rosszul leszel-e.

Nem hiszem hogy megvizsgálnak, sztem csak felírják, legalábbis nálam úgy volt.

2011. máj. 1. 21:52
 2/15 anonim válasza:
Szerintem sem lesz bajod, ha 72 órán belül veszed be, nem hinném hogy megvizsgál, de az uszodába szerintem ne menjetek most! Ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj!
2011. máj. 1. 21:56
 3/15 anonim ***** válasza:
nekem csak felírták anno...és nekem sem lett tőle semmilyen kellemetlenségem...pont mint az elsőnek. Amúgy én se mennék úszni mert ismerek olyat akinek iszonyú görcsei lettek tőle és azonnal megjött neki. Lehet h gyógyszerfüggő is...
2011. máj. 1. 21:56
 4/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 72 órán belül hatásos. Nem nekem kellett bevenni, de biztos, hogy erősebb, mint egy C-vitamin. De biztos lesz itt valaki, aki ért is hozzá.
2011. máj. 1. 21:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem 72 órán belül kell alkalmazni, de az igaz hogy minél hamarabb veszed be, annál nagyobb eséllyel hat, ez a dobozban lévő tájékoztatón is le lesz írva.
2011. máj. 1. 22:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Szegények... Remélem nem lesz baj. Uszodát hagyjátok ki a válaszokat előttem már leírták :)
2011. máj. 1. 22:25
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, azért még várok a válaszokra...:/

Nagyon el vagyok keseredve, és nagyon félek a holnaptól...:/

2011. máj. 1. 22:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Hány napos a ciklusod? Hanyadik napon voltál (Menzesz első napja=ciklus első napja). Szabályos-e a menzeszed?
2011. máj. 1. 22:47
 9/15 A kérdező kommentje:
10 napon voltam, szabályos a mensim.(1-2 nap eltérés...)
2011. máj. 1. 22:52
 10/15 anonim ***** válasza:
És hány napos a ciklusod?
2011. máj. 1. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!