Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom azt szeretné, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt szeretné, ha ikrei lennének, és meg akarom tudni, hogy hogyan lehet elérni, hogy ikreink legyenek? 23/F

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ha elérni akarjátok akkor ... orvosi segítségel .Ha meg nem akkor bíztok a szerencsében :)
2011. máj. 1. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez esetben orvosnál, vagy genetikusnál érdeklődj, ne itt. :)
2011. máj. 1. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
1 a 83-hoz az esélyetek, ha jól tudom, szerintem felejtsetek el minden orvosi beavatkozást,... ez nem az a dolog, amit az orvosnak kéne elintézni, amúgy meg, ha első gyerek (a korodból gondolom), akkor az az 1 is elég nagy feladat lesz neki, nem hogy egyből 2
2011. máj. 1. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hormonnal el lehet érni, hogy több petesejt érjen meg, de azt csak lombiknál lehet alkalmazni... Az egyetlen, amit nyugodt szívvel ajánlani merek, az a koncentráció. Ha a párod "bebeszéli" magának, hogy több petesejt érjen meg (és esetleg szed E-vitamint, vagy termékenységi teát iszik), akkor meg van az esélye, hogy tényleg több petesejt ér meg egy ciklusban.
2011. máj. 1. 21:48
 5/9 Argloss ***** válasza:
100%
Ha fogamzásgátlót szed hosszú ideig, akkor utána nagyobb az esélye valamivel, hogy ikreitek lesznek. De ez egy olyan dolog amit nem nagyon tudsz otthoni módszerekkel megoldani... Ha nem jön össze max csinálsz neki egy másikat is... :)
2011. máj. 1. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ez a nőtől függ, h mennyi petesejt érett, te nem sok extrát tehetsz az ügyért. Amúgymeg jah, egy gyerek is rohadt sok!!
2011. máj. 1. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hm... Hát a Simsben túrótortát kell enni :D Élőben meg úgy tudom ha nagyszülői ágon volt valaki iker nagyobb rá az esélye. Természetesen úton csak szerencsével lehet elérni. Egyébként meg lombik.
2011. máj. 1. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamelyikőtök családjában vannak ikrek, akkor van esély, főleg, ha az ő családjában. Ha halmozottan, tesónak, stb is ikrei vannak, akkor sanszos. Egyéb esetben nem igazán valószínű.
2011. máj. 1. 23:38
 9/9 A kérdező kommentje:
oké...köszönöm a válaszokat:) sokat segitettetek:)
2011. máj. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!