Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok!? Hüvelyi, vagy csikló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!? Hüvelyi, vagy csikló orgazmus? Melyiket élvezitek jobban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem eddig sajnos csak csiklói volt..:) úgyhogy nem tudok nyilatkozni
2011. máj. 1. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ehhez tudnod kell azt is, hogy nem minden nő tud eljutni a hüvelyi orgazmusig. Valakinek egész élete során csak csiklói élvezet jut.

De e között nem lehet szerintem választani. Mindkettő jó, de hogy melyik...

2011. máj. 1. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
nálam a hüvelyi hosszabb picivel, egyenletesebb élvezetet nyújt, szóval hosszabb ideig tart az izgalmi fázis, és utána az egy gyengébb orgazmusom van,mint a csiklónál
2011. máj. 1. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Túl sok különbség nincs,mindkettő fantasztikus,nem akarok és szerencsére nem is kell választanom köztük :)

19/L

2011. máj. 1. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem nagyobb élvezet meg öröm a hüvely :D olyan ritkábban van:D
2011. máj. 1. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindkettőt szeretem. Csikló ritkábban van, mert általában szex alatt megyek el többször, ugyanakkor a csikló valamennyire intenzívebb, ám rövidebb is. :)

19/L

2011. máj. 5. 17:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!