Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok egy fiúról aki a strandon feszes csillogó fekete (olyan latex-szerű) fürdőgatyát hord?
Kaptam egyet egy lány barátomtól szülinapomra, őszerinte szexi lennék és minden csaj engem nézne. Hát nemtom...
21/F
Elmondásod alapján azt gondolnám, hogy: JÉZUSATYAURISTENARETINÁMNEEEE!
De lehet ha mutatnál képet hogy kb milyen a nadrág, akkor máshogy állnék hozzá. Látatlanban nehéz komolyan Ítélkezni.
20/N
ma 19:51
Hát azért látszik benne, de ne arra a tangára vagy fecskére gondolj, ez olyna mint azok a kicsit hosszabb feszülős úszonadrágok ami azér jópár emberen van. Csak ez latex :S
Nemtom drága, a latex az olyan fétis cucc. Szerintem max külföldre vedd fel, arrafelé toleránsabbak az emberek. De egy sima feketével jobban járnál.
20/N
Én csak annyit gondolnék,hogy tartsd magad távol tőlem,semmi egyebet. Szerintem gusztustalan,ne kísértsd a sorsot :)
19/l
Nekem bejönne, persze csak ha jó tested van!
Pasik is hordhatnak fényes cuccokat, miért is ne? Nem csak csajoknak áll jól a latex fürdőruci :) úgyh sztem nyugodtan vedd fel :) ha már megvan, legalább egyszer próbáld ki!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!