Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gondban vagyok, szeretném a páromat orálisan kielégíteni "kényeztetni"! Hogyan csináljam? Mire figyeljek? Minden pasi szereti?
A problémám hogy még soha nem csináltam és az elméleti tudásom is elég hiányos!
A párom nem fog ebben segíteni ezt már megtudtam! Hogy miért ?Ő nem hozza fel a témát de nem lenne ellenére a dolog!!
Segítsetek légyszíves egy gyors talpalóval !!
Nagyon fontos része szerintem a dolognak, hogy előtte a pasit megfelelően felizgasd, játszadozz vele, mielőtt a szádba vennéd a szerszámát, és ha odaérsz, onnantól kezdve jöhet a kísérletezés :) Minden férfinek megvannak ott lenn is a gyengepontjai, figyeld a párod reakcióit.
Amik nyerők lehetnek:
a herezacskó/simógatása, esetleg nyalogatása
az egész pénisz nyalogatása
szádba vétele után a makk nyalogatása, (átalában a legtetején a legnyerőbb)
közben szívogasd
és ha már szeretnéd h. elmenjen az utóbbi kettőt keresztezd azzal, h. közben fel le mozgatod a fejed egy gyorsított tempóban, mintha a szádat dugná lénygében, és ezt keresztezed az előző két ponttal
Nálam ezek a nyerők, remélem tudtam segíteni.
SZIA NEKEM VAN EGY VIDEOM AMIN A CSAJ NAGYON JOL CSINÁLJA DE NEM TOM HOGY JUTTASAM EL NEKED ESETLEG EMAILRA
DE MEGPROBÁLHATOM A YOUTUBE RA KITENNI VAGY VALAMEJIK VIDEO S OLDALRA
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!