Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom feldobta a 3as szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom feldobta a 3as szex ötletét, lenne is kedvem hozzá meg félek is, hogy döntsek hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Legfőképpen az a bajom, hogy mondtam, hogy akkor legen úgy, hogy egyszer ő és én plusz egy férfi, aztán meg én és ő meg plusz egy férfi.

Erre egyből kiakadt, hogy ne nézzem madárnak, hogy majd ő hagyja hogy egy másik pasi a szeme előtt szexeljen velem, de ő elvárná hogy én végignézzem.

Szeretnék a kedvére tenni és bele is mennék egyszer akár csak a 2 lány egy pasival felállásba is, mert engem is izgat a téma, de félek hogy neki nem lesz elég egy, és rámegy a kapcsolatunk.

De azt sem akarom, hogy nélkülem, engem megcsalva próbálj ki.

Te mit tennél hasonló helyzetben?

2011. máj. 1. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én spec. undórítónak találom a 3as szexet...
2011. máj. 1. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:

4 es az igazságos 2 lány 2 fiu így mind2-en látjátok a párotokat mással:P

Sok sikert

2011. máj. 1. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma mindenki ilyesmiken agyal?? Szerintem egy párkapcsolatba a 3-as szex nem fér bele, attól PÁRkapcsolat!
2011. máj. 1. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Legfőképpen az a bajom, hogy mondtam, hogy akkor legen úgy, hogy egyszer ő és én plusz egy férfi, aztán meg én és ő meg plusz egy férfi. "

Ez a kettő megítélésem szerint ugyanaz, mivel az összeadás kommutatív....

2011. máj. 1. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Könnyen rámehet, de ne legyen igazam. Megérzi a "friss húst" a párod, és könnyebben félreléphet, vagy rendszerességé teszi ezt a 3ast új szereplőkkel. Párkapcsolatba, főleg gyerekes házasságba ez nagyon veszélyes. +Mélyebb kapcsolat se lesz meg.
2011. máj. 1. 19:26
 6/7 mysterious dsf ***** válasza:
0%
legyetek nyitottak, csináljátok egyszer úgy, h pasit vesztek be, meg egyszer úgy, h lányt. vagy akár többször. ha őszinték vagytok egymással, és tényleg szeretitek egymást, akk úgyis együtt maradtok, nyugodtan be lehet venni időnként még vkit.
2011. máj. 1. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak olyan kapcsolatok, melyek nem sínylik meg ezt, és vannak, amik igen. Ez rajtatok múlik, ti ismeritek egymást, a lényeg, hogy bízzatok egymásban és annak ellenére, hogy kipróbáljátok így is, egymást szeressétek. Viszont az a tapasztalatom, hogy általában a pasi szokta feldobni a hármas ötletét, és néha azzal a mögöttes szándékkal, hogy szeretné kipróbálni mással is, de olyan keretek között akarja, ahol nem számít megcsalásnak. Ahhoz persze nem fűlik a foga, hogy ugyanezt a lehetőséget/jogot vagy nevezzük akárminek- megadja a barátnőjének is. Egyszer vettem részt 3asban (egy lányt vontunk be), akkor ez volt a tapasztalatom.

Szerintem van, aki ezért próbálja ki mert titkon másra vágyik, de egy kapcsolat keretein belül, vagy esetleg már tudatosan kifelé kacsintgat és keresgél. A másik ok, amikor egy pár mindkét tagja kellően nyitott, és új élményt próbálnak nyújtani ezzel EGYMÁSNAK, vagyis nem az a lényeg, hogy a pasi meg..g valakit a barátnője előtt, hanem mondjuk a lányok is foglalkoznak egymással, nincs kirekesztve senki. De a barátod elmondása alapján, hogy ő nem hagyná azt ha férfit vennétek be, én inkább az első kategóriába sorolnám, és úgy gondolom, hogy valóban rámehet a kapcsolatotok.

20/L

2011. máj. 1. 21:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!