Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotváltam most epilálnám jó ötlet?
Persze, azon a részen érzékeny a bőr, ergo ne borotválja, hanem epilálja!! Látszik, hogy pasi írta... már bocsi.
A kérdésre válaszolva: egyénfüggő, hogy kinek mennyire fáj, én pl a lábamat sem bírom epilálni, de ismerek olyat, aki a p*nciját is epilálja... egy óvatos próbát megér, de tényleg légy nagyon óvatos! Ha meg nem válik be / nem bírod, marad a borotva...
Sok sikert!
Attól függ mennyire bírod a fájdalmat. Én 3-4 évig borotváltam, és most már majdnem két éve epilálom. Fájni fáj, de kibírható (legalábbis én bírom). Viszont arra készülj fel, hogy idő kell, mire a borotvával megerősített szőr ritkább lesz. Másfél évig HETENTE kellett ahhoz epilálnom, hogy most másfél-két hétre tolódjon ki. Szóval türelmesnek kell lenni.
19/L
Én eleinte gyantáztattam, mivel azt más csinálja, én magamnak abbahagytam volna azonnal. Aztán meglazultak egy kicsit, meg hozzászoktam az e fajta fájdalomhoz, és kb 6-7 hónap elteltével én is tudom magamnak epilátorral, nem fáj annyira, mint az elején.
Én valami hasonlót tudok tanácsolni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!