Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Borotváltam most epilálnám jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotváltam most epilálnám jó ötlet?

Figyelt kérdés
eddig mindig borotváltam a puncim de nem tetszik mert olyan borostás jellege van és eléggé megerősödöt szerintetek le epiláljam vagy inkább ne mert fájni fog? :) köszi 17/L
2011. máj. 1. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Én már próbálkoztam ezzel, de baromira fáj. Százszor rosszabb, mint a lábadat epilálni.
2011. máj. 1. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó ötlet az epilálás mert sokáig nem nő vissza, hónapokig akár. De minden második nap borotválhatod, és nem egészséges a bőrnek mert azon a tájékon elég érzékeny a bőr!:) Én megcsinálom neked :D
2011. máj. 1. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Wc fölött csináld, mert be fogsz szarni.
2011. máj. 1. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
próbáld ki de szerintem azmár kibírhatatlan. Ha ezért akarsz venni eilálót akkor ne dobd rá kia pénzt ha meg van otthon akkor próbáld meg. én a lábamat sem tudom leepilálni mert borzasztóan fáj
2011. máj. 1. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Persze, azon a részen érzékeny a bőr, ergo ne borotválja, hanem epilálja!! Látszik, hogy pasi írta... már bocsi.

A kérdésre válaszolva: egyénfüggő, hogy kinek mennyire fáj, én pl a lábamat sem bírom epilálni, de ismerek olyat, aki a p*nciját is epilálja... egy óvatos próbát megér, de tényleg légy nagyon óvatos! Ha meg nem válik be / nem bírod, marad a borotva...

Sok sikert!

2011. máj. 1. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire bírod a fájdalmat. Én 3-4 évig borotváltam, és most már majdnem két éve epilálom. Fájni fáj, de kibírható (legalábbis én bírom). Viszont arra készülj fel, hogy idő kell, mire a borotvával megerősített szőr ritkább lesz. Másfél évig HETENTE kellett ahhoz epilálnom, hogy most másfél-két hétre tolódjon ki. Szóval türelmesnek kell lenni.

19/L

2011. máj. 1. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én epilálom és annyira nem fáj, igaz csak szépen lassan haladok, de megéri. 3-4 hétig sima lesz a punci...
2011. máj. 1. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Még hogy a nőknek nagyobb a fájdalom tűrő képessége...
2011. máj. 1. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Én eleinte gyantáztattam, mivel azt más csinálja, én magamnak abbahagytam volna azonnal. Aztán meglazultak egy kicsit, meg hozzászoktam az e fajta fájdalomhoz, és kb 6-7 hónap elteltével én is tudom magamnak epilátorral, nem fáj annyira, mint az elején.

Én valami hasonlót tudok tanácsolni.

2011. máj. 1. 19:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!