Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb-e az anális szex a sima szexnél? Ha igen, mitől jobb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 18:49
1/7 anonim válasza:
szűkebb! Ha lány vagy, akkor nem tudok tanácsot adni!:)
2/7 A kérdező kommentje:
Adhatsz tanácsot ! Fiú vagyok.
2011. máj. 1. 19:00
4/7 anonim válasza:
Amelyik csaj edzett, annál könnyen megy, de akivel én csináltam annak idején, annál 3 ponton is fájt..5 percet el lehet tökölni a bejáratással, aztán dirrdurrpifpuf...nagyon jó! 1 dologra figyelj..közben ne rakd vissza neki punciba, mert komoly fertőzést kaphat!;)
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy a szerszám melyik végén vagy!
Komolyra fordítva: próbáld ki, de ha tapasztalatlan a lány, akkor baromi sok türelem kell hozzá.
Nekem a páromat 2 évig kellett győzködni, és akkor is óvatos voltam, azóta nagyon rákapott.
6/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, még sosem próbáltam, viszont van egy dolog, amit nem értek. Ennyire sok tág csaj lenne? Vagy mi? Mert én eszméletlen szűk vagyok, és éppen ezért a párommal abszolút nem érezzük szükségét az análnak.
7/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a melegeket. Ők biztos tudják. Nekik való.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!