Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csíp a Durex cseresznyés síkosító?
Elől is és hátul is csíp. Nagyon rossz :( Kívül a bőrt nem csípi, csak mikor "bekerül" akkor. Másfajta síkosítót még nem próbáltunk, hogy azok csípnek-e.
Köszi a válaszokat! :)
L/17
Köszi az eddigi válaszokat! :) Igen,én is arra gondoltam , hogy allergiás vagyok rá. Nem hiszem, hogy fertőzésről lenne szó, mert körülbelül 3 hónapja is kipróbáltuk ugyanezt, és akkor is nagyon csípett.
Kedves 18:50-kor válaszoló... ha nincs értelmes hozzáfűzni valód, inkább ne értetlenkedj itt... :) Szerinted hol a fenébe csípett volna...?!? -.-"
Hát van egy pár testnyilás rajtad amit egy élelmes férfi birtokba tud venni, a te szexuális vágyaidat pedig nem ismerhetem.
És különben sem téged kérdeztelek, hanem aki ilyen sejtelmesen beirta azt hogy "..ott..."
Nekem és a páromnak akkor szokott csÍpni, ha frissen borotválkoztunk.
20/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!