Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves korban van az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban van az első szex általában?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 18:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hát mostanában 13-14-15-16.
2011. máj. 2. 11:28
 12/13 anonim válasza:
Szerintem mostanában 14 a nagy átlag. Nem hiszem hogy azért egy roma kislány 6-7 éves korában arról álmodozik, hogy de jó lenne szexelni. Az hogy manapság egyre korábban kezdik a fiatalok a szexet, részben tehet erről az internet, a Tv stb. Ha nem látnának idő előtt ilyeneket, akkor nem lenne ez.
2011. máj. 12. 15:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy én az utolsóval nem értek egyet. Nem tudom, mi az ok, de nem ez. Már én is nagyon sok szexet láttam a tévében, de ez nem befolyásolt semmiben. Pl 13 évesen még barbiztam :D Szóval nem a látvány a lényeg, mert a gyerekek az ilyesmit amúgy is másként kezelik, de tényleg nem tudnám megmondani a valódi okt/okokat. Mindenesetre a nevelés biztos közrejátszik, mert az én volt osztálytársaim közül azok ugrottak fejest a szexbe, akiknél nem volt minden rendben otthon. Konkrétan arra gondolok, h a szüleik lesz@rták őket
2011. máj. 12. 16:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!